luba Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 jel video neko negde po pijacama salo?jedu mi se salcici, ocu da umrem, a nemam dilera.
nisam ja Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 ne znam di ima, al čisto da prijavim da sam se u par skorih navrata davio njima tj. salčićima i to je lepo.i čuo sam vic danas.khm.zašto muškarci nemaju celulit? pa zato što je to ružno
duda Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 jel video neko negde po pijacama salo?jedu mi se salcici, ocu da umrem, a nemam dilera.koliko ti treba?imam ja neku zalihu u frizu (još od lane), donela kada je bio svinjokolj, neka rodica trebalo da dođe da mi napravi salčiće a nije se pojavila a ja ne umem :blush:ne razumem se u salo, pretpostavljam da je upotrebljivo i ako je toliko stajalo zamrznuto ???
Čutura Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 jel video neko negde po pijacama salo?jedu mi se salcici, ocu da umrem, a nemam dilera.kod shicka na dusanovcu, ako nema u radnji moze da sa naruci..
yolo Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 pa to, narucis, sem ako ne kriziras pa ti treba odma. treba da moze u svakoj pristojnijoj mesari.a i mozes da se prosetas do kursuline, ona pekara odmah posle bravarske radnje za kovano gvozdje kad od raskrsnice sa njegosevom krenes ka parkicu kod kalenica. ne znam da li su poceli da prave salcice, obicno tokom jesenje i zimske sezone i ne retko se desava da se prodaju odmah kako ih iznesu iz rerne
Čutura Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 gde ima da se kupi garam masala, pisao je neko ranije ovde al ne mogu sad da nadjem?
cmrlj Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 nema na cemu :)verovatno ima i u drugim zdravim hranama.
Аврам Гојић Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 ima ove linije u svakoj dobroj bio radnji
darling Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 ahtung, ahtung. s padom temperature, na bajlonovoj kod madjara pojavio se grana padano u komadima. kilo 1600 dinara.
yolo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 to je super cena, nije bitno jeftiniji ni u italiji, placao sam mislim oko 12e kilo skoro
ajgor Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Otprilike znam kako treba da izgleda ceo postupak, Aram je pomenuo neke cake na nau iting a čini mi se da posebnu pažnju treba obratiti na vrstu brašna, od domaćih najbolje je kikindsko.Elem, gde po Beogradu sada ima kikindskog brašna? Delhaize ih ne ferma 2%, a treba napraviti valjane domaće rezance.
*edited by mod Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 pa znam bre al sir poshtom :unsure:dobro, budjav sir bi i mogao ^_^Ostadoh duzan za izvestaj ovde.Narucio za vikend, javili da salju post expressom u sredu i da ocekujem da stigne u cetvrtak oko podneva i tako je i bilo.Za sada uzeo za probu Dunavac koji je bas kakav kazu da jeste, meni na prvi zalogaj vuce na mesavinu kackavalja i domaceg sira. Nemam pojima jos kakav je kada se zagreje ali misim da bi komotno mogao i ovako celog da ga pojedem. A ovaj mali aristeus od kozijeg mleka koj nisam probao, cuvam ga za malo kasnije :)
renne Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Elem, gde po Beogradu sada ima kikindskog brašna? Delhaize ih ne ferma 2%, a treba napraviti valjane domaće rezance.Ima ga u Idei
Recommended Posts