Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

vala pravicu se i ja da ne vidim cenu, jbge a sta je to u teglicama, dry rub neki ili sta? ovo sam nasao na netu, taj kauboj se zove spicy cowboy

• Replies 7.2k
  • Views 672.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Ima desetak teglica, ko ce znati sta sve ima :)Imas i crne tartufe za 2500 dinaraПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

ima l negde da se kupe neprskani limunovi i pomorandze, ne renda mi se hemija u jela?

Zna li neko sta se desava sa 3 u 1 Rembraco kafama? Bilo u Veru sad nema skoro migde

Gde kupiti halumi? Kad god sam trazio u Veru nisu ga imali.

naruci iz backog monostora.... sjajan

Donose za Bg ili salju nekako?edit: na ove mislis?http://www.facebook....157169767687642edit 2: vidim da salju post ekspresom. Probace se :)Hvala na preporuci.

Edited by katamaran

odlican, treba ga samo dobro ocediti od vode pre pecenja inace ume da se rastopi, tj da pusti vodu. ukus na nivou bilo kog dobrog halumija, forma malo meksa.

Nikad nisam probao tako da cu morati da ti verujem na rec da je dobar ko pravi.

pa jel ga prodaju negde kodnas, za nas koji necemo u monoshtor bash ovih dana, chak ni radi sira? ^_^

Kupio fenomenalna svinjska rebra sa sve kožurom u Interexu, 430 dinara kila

pa jel ga prodaju negde kodnas, za nas koji necemo u monoshtor bash ovih dana, chak ni radi sira? ^_^
pa naruci, dostavljaju post expressom. doduse ne znam koliko moze da kosta posiljka iz Monostora ali cenim da nije puno.
pa naruci, dostavljaju post expressom. doduse ne znam koliko moze da kosta posiljka iz Monostora ali cenim da nije puno.
pa znam bre al sir poshtom :unsure:dobro, budjav sir bi i mogao ^_^

pa ako dolazi istog dana i ako vec to rade neko vreme ne vidim sto bi bio problem. ali planiram da ih isprobam sledece nedelje pa javim kako je prosla dostava.

e ajde, taman! :D