September 6, 201212 yr U Grckoj sam, zanima me posto je dodoni feta u bg.Ako neko zna, bilo bi mi od koristi, tj. od pomoci u proceni da li mi se isplati da se cimam i vucem je odavde.400g = 600 kintavosa
September 11, 201212 yr Jel ima neko preporuku za dobar ketering? Po mogucstvu sa okvirnim cenama. Edited September 11, 201212 yr by pavllle
September 11, 201212 yr Harmonija.Ne znam tacnu adresu, u Resniku su. Razbijaju a veoma su pristupacni.
September 15, 201212 yr info: u merkatoru se pojavile leblebije u konzervi, al su nazalost organic pa kostaju 260 din.
September 15, 201212 yr Jel ima neko preporuku za dobar ketering? Po mogucstvu sa okvirnim cenama.Orao ima dobar ketering, možeš da dogovoriš sa njima šta god želiš - okvirna cena je 800 kinti po osobi ali to je realno previše za 1 osobu, uvek ostane. Mi smo pravili neke seminare i bilo je dovoljno naručiti 20 čovek-jedinica za 30 osoba.
September 16, 201212 yr kolko kila?pa prvo kaži pošto i jel' provereno dobar, itede ;)gala slatko i slano carstvo, dzona kenedija. besprekorni vec godinama.nikad čula za njih, moraću da svratim Edited September 16, 201212 yr by duda
September 16, 201212 yr pa provereno jeste, to mi je kumina keva,zato pitam kolko kila, da vidimo da li imako koliko i treba. From Knaževac
September 17, 201212 yr kod mene u kuhinji od danas ima da se pazari nadje: suseni paradajzici sa belim lukom i bosiljkom u maslinovom ulju, sok od paradajzica, slatko od paradajzica (mastatobilo), dzem od paradajzica (mastatobilo) i sok samo od malina. prvi put u zivotu imam zimnicu, sve dobila nenadano od jedne fine tete.