Dr Arslanagić Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 :Hail: :Hail:soja sos svetli i tamni, pirinčano sirće, vino za kuvanje, susamovo ulje, ostriga sos, nudle od soje, alge za suši, lepljivi pirinač, gomila nekih šarenih slatkiša i zeleni čaj za 1500 dindži... džabe, biju ko neće - novi ENYUB u Bloku 70, drugi sprat.večeras suši, sjutra piletina u ostriga sosu.
Аврам Гојић Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) :Hail: :Hail:soja sos svetli i tamni, pirinčano sirće, vino za kuvanje, susamovo ulje, ostriga sos, nudle od soje, alge za suši, lepljivi pirinač, gomila nekih šarenih slatkiša i zeleni čaj za 1500 dindži... džabe, biju ko neće - novi ENYUB u Bloku 70, drugi sprat.večeras suši, sjutra piletina u ostriga sosu. najludja radnja u gradu, obozavam da gledam one monstrume u zamrzivacu+1 za recopis Edited August 12, 2012 by Marko M. Dabovic
Dr Arslanagić Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 moram priznati da nisam nikad pravio kinesku klopu, pa ću eksperimentisati sa receptima sa neta...mislio sam ovako da pravimhttp://asiansupper.com/recipe/sesame-chickena suši ću po receptu lepog Brke, samo ću umesto vasabija koristiti delez senf
katamaran Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ima li sa ove strane reke neka dobro snabdevena radnja sa tim cudima?
katamaran Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 :(Nasao sam jedan kiosk u blizini izvorista delez senfa(Cvetni trg) koji ima ponesto. Juce sam bas uzeo tamni soja sos za 280 kinti.
Frank Pembleton Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) :Hail: :Hail:soja sos svetli i tamni, pirinčano sirće, vino za kuvanje, susamovo ulje, ostriga sos, nudle od soje, alge za suši, lepljivi pirinač, gomila nekih šarenih slatkiša i zeleni čaj za 1500 dindži... džabe, biju ko neće - novi ENYUB u Bloku 70, drugi sprat.večeras suši, sjutra piletina u ostriga sosu. Ja sam zadivljen jos kad bi mi neko objasnio cemu sve to sluzi... Edited August 12, 2012 by Frank Pembleton
Аврам Гојић Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 djeco jel bio neko ovih dana na alaskoj pijaci u munzeu? ima li lepijeh smudjeva?mnogo mi daleko da potezem a da ne znam u sta se upustam
yolo Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 ima sta hoces, od porcijasa do onih po 2-3 kileima i kecige ako volis....
Аврам Гојић Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 jooj fala, to moja zena obozava, a i ja nemam nista protiv.
Recommended Posts