dig_chohano Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Živ bio, nije mi do sada palo na pamet da ga kupujem online, ima ovde par dobro opremljenih viskijarnica pa mislio tamo da idem, nemaju ga uvek.
aram Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 po tim spirituosen-shopovima ti dodje skuplje uvek. i ne samo to, sve sto kupujem prvo proverim ima li online, ustede su znacajne.
adam Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 po tim spirituosen-shopovima ti dodje skuplje uvek. i ne samo to, sve sto kupujem prvo proverim ima li online, ustede su znacajne.premudro! i ja to iglavnom pazarim online. uvek s nadje nesto povoljnije ako znas tacno sta trazis...
ajgor Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 danas u maksiju na cvetiću pazarila taj već čuveni (na ppp :P) delhaize senf.teglica 370 g, 53 din :o .oštar, ljut, ma vrh Senf je prva liga, prave ga dokazani majstori, mislim da sam pre koju godinu već kukumavčio kako više nema "Borniera" u beogradskim radnjama. Imajući na umu da "Centroproizvodova" kantica od 2,5 kg košta preko 200 kinti, ovo doista ne treba propustiti.
Frank Pembleton Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Senf je prva liga, prave ga dokazani majstori, mislim da sam pre koju godinu već kukumavčio kako više nema "Borniera" u beogradskim radnjama. Imajući na umu da "Centroproizvodova" kantica od 2,5 kg košta preko 200 kinti, ovo doista ne treba propustiti.Ja se zajebao sa neki dan sa virslama pa domacinski odalamio senfa i hteo da riknem....Ljuuuuut... tegla ce da potraje...
renne Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 pa pričali smo da je extra ljut, opet nisi pazio na času
Alphons Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 ima ovo u nekim podrumima pica, opasan je.blagodarim.Nije mi ni bushmills losh, probah ga par puta.
banatjanin Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) e jebatga...kupio u svom maksiju podkućom malu teglicu tog Delhaize senfa i sav srećan obario paklo famis hrenovki, navalio, kad ono....ni ljuto, ni posebno. reko, ja sam prso skroz, uzmem teglicu, čitam, a tamo doslovno piše ovako:za Delhaize Srbije doooproizvodi:PFI dooAutoput za Novi Sad 100b11080 Beograd - Zemun, Republika Srbijae, jbg. izgleda su počeli da ga ne uvoze više iz senfove postojbine, tako da kupujte prave teglice dok ima. ovaj što sam ja uzeo je isti ko i C senf, onaj svetliji. Edited July 16, 2012 by banatjanin
ajgor Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 e jebatga...kupio u svom maksiju podkućom malu teglicu tog Delhaize senfa i sav srećan obario paklo famis hrenovki, navalio, kad ono....ni ljuto, ni posebno. reko, ja sam prso skroz, uzmem teglicu, čitam, a tamo doslovno piše ovako:za Delhaize Srbije doooproizvodi:PFI dooAutoput za Novi Sad 100b11080 Beograd - Zemun, Republika Srbijae, jbg. izgleda su počeli da ga ne uvoze više iz senfove postojbine, tako da kupujte prave teglice dok ima. ovaj što sam ja uzeo je isti ko i C senf, onaj svetliji.Hebo ih Polimark, 'oću reći PFIiii... Sad sam proverio мој štek, Bornier se garant pakuje u one teglice od 370 grama. Bilo mi je malo neobično da prošle nedelje u Veru nije bilo ni jednog velikog pakovanja senfa u kantama od 2 i 2,5 kg, obično bude i C i Pro Gusto (tj. Polimark).
banatjanin Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Hebo ih Polimark, 'oću reći PFIiii... Sad sam proverio мој štek, Bornier se garant pakuje u one teglice od 370 grama. juče kupio i tu staklenu teglu, to je to.u njoj je Bornier, a u malom pakovanju domaći senf. nebo i zemlja. dakle, ne kupovati malu plastiku.
assück Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 cekajte, jel to sada neki validni info, nece se vise prodavati ovaj sto ljusti mozak?
renne Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 ma verovatno hoće, na malim teglicama i ne piše dižon, nego klasik
Recommended Posts