Thursday at 13:214 days htedoh reci..nisam nista kupila jer sam bila peske i obavljala jos nesto dalje ..ali kad se vratim biciklom uzecu nesto od tih gljiva mada su ,,jeftinije,, vrste i te tikvice su mi zanimljive..mada su cene jace ima zanimljivih stvari..ono za kupiti jednom i probati.. Edited Thursday at 13:224 days by ivy
Friday at 19:073 days Evo, na zahtev gledalaca, škljocnuo sam danas malo asortiman te radnje i prilažem ovde par fotki : Edited Friday at 19:173 days by JakeBlues
Friday at 20:383 days U tim Miksovima vlada atmosfera ko u Romanu o Londonu. Zaposleni kao da su rusko plemstvo koje u prethodnom zivotu ne da nije radilo u ducanu, nego im je stran rad svake vrste.
Saturday at 11:442 days Cene su ocigledno posledica jake zelje za ublazavanja nostalgije za domovinom.
Saturday at 11:582 days još danas i sutra tuna filet /ili kako ga oni zovu - sashimi/ u tropicu 1900 rsdu radnji pored na kaleniću ista riba 3600.pošto je iz onog friza koji koriste za sushi, može se jede i sirovo.
Saturday at 11:592 days Skusa skuplja nego u Norveskoj,ostatak koliko vidim skuplji nego u Svedskoj po radnjama za strance
Saturday at 17:472 days 5 hours ago, Eleniko said:još danas i sutra tuna filet /ili kako ga oni zovu - sashimi/ u tropicu 1900 rsdu radnji pored na kaleniću ista riba 3600.pošto je iz onog friza koji koriste za sushi, može se jede i sirovo.Na Kaleniću?
Saturday at 18:042 days U Amanu maslinovo ulje extravirgin sa Kipra 999 din za 750 ml. Meni se cini da je to povoljno.
Saturday at 18:392 days 24 minutes ago, brusli said:Jel kazu bar zdravo kad udjes, ili cute ko mulci ?Makar u ovoj radnji gde sam ja bio (ugao 27. Marta i Takovske) prodavci su ok. Generalno slabo pričaju naš jezik, ali se može sporazumeti, ipak su oba jezika slovenska.
Saturday at 19:552 days 1 hour ago, Strucnjak said:U Amanu maslinovo ulje extravirgin sa Kipra 999 din za 750 ml. Meni se cini da je to povoljno.Ima i u KokoMar prodavnicama 1l 1000 dinara (extra devičansko)