February 21Feb 21 da,svetofor i mere ...mada citam da su blago razlicite te dve.. ja sam pisala o svetoforu jer mi u blizini
March 16Mar 16 31 minutes ago, morgana said: jel to više nema puđa sireva u maksiju? Idemo organizovano u Livno, nema druge.
March 16Mar 16 Just now, Boksi said: Idemo organizovano u Livno, nema druge. na sve sam spremna, može i osvajački!
March 17Mar 17 Ima ih kod ljudi koji po pijacama prodaju prehrambene proizvode vakuum 300 gr 500-550 dinara
Tuesday at 20:093 days tropico ribarnice najavljuju svežu tunu za 1900 rsd od kraja marta, ne znam tačan datum, moguće 30.3zovu je tuna sašimi /ili nešto slično japansko/, svakako džabe, valjda nije neki otrov na delu
Tuesday at 21:073 days Ugao Mlatisumine i Bulevara otvoreno nesto sto se zove Mix markt. Sve je manje vise rusko i ex SSSR.Pozvali me da udjem iako sam bio sa maltezerom Ima nekih 10 vrsta piva, lososa svasta. Ko je ziveo na ruskoj hrani neka da preporuke
Wednesday at 11:432 days U Mix martu kupujem slanu haringu u ulju. Pakovanje je neko plastično providno, 200-nak grama. Bilo pred novu godinu gomila različite sušene ribe na kilo. Imaju i prodanvicu kod Doma omladine pored ulaza u onaj Euro centar.
Wednesday at 12:152 days A da li ima po tim ruskim radnjama sušene/presovane ribe ili lignji u kesicama koje se jedu kao čips?
Wednesday at 12:202 days Ima i u 27. Marta, blizu ugla s Takovskom. Šta znam, ima zanimljivih stvari, verovatno je interesantno ovdašnjim Rusima da kupe ponešto poreklom odatle iz razloga nostalgije, ali cene su im generalno dosta visoke za svakodnevnu kupovinu tamo. Makar nama lokalcima. Verujem da je transport i dr. bitan faktor tako visokih cena, ali ne vidim ekonomsku računicu da neko npr. teglu ruskih kiselih krastavaca ovde plaća skoro 500 din, kad su domaći oko 250-300. Itd. Edited Wednesday at 12:272 days by JakeBlues
Wednesday at 12:382 days @JakeBlues Poljaci koje sam upoznavala po Zap.Evropi su samo iz poljskih radnji kupovali kisele krastavce jer takih u svjet nema
Wednesday at 12:412 days Verujem, ali cenim da poljski kiseli krastavci nisu u radnjama Zapadne Evrope tipa dva puta skuplji nego neki recimo iz Holandije ili šta ti ja znam odakle. Ili grešim?