svashtabezneshto Posted January 13 Posted January 13 za novu godinu, pekara milan (ispostava novi beograd), 2500kg
Shan Jan Posted January 13 Posted January 13 Povecavaju se cene pecenja sezonski oko zimskih praznika, cim otopli malo bice jeftinije opet.
Sara Posted January 13 Posted January 13 @Eleniko Tabor, ili 'Kod cice' na Kalenicu 2700, koleginica ispred Maxija na Konjarniku iz gepeka placala 3000 Taj tvoj dobavljac nije tako los, baci mi kontakt na pp ako nije tajna🙂 1
Valk Posted January 13 Posted January 13 Moji uzimali za NG + Božić, 2000 din/kg, pre toga bilo i jeftinije. Mladenovac je u pitanju, ali tamo je i velika konkurencija, pečenjara ima milion. Posle Svetog Jovana će pasti opet cena. 1
Frile Posted January 13 Posted January 13 Kod Baralića (pečenjara Mrčajevci, ispostava Beograd) je sad za Božić prasetina bila 2200 Ako se uzima u Mrčajevcima, tamo je naravno malo jeftinije, ne znam koliko tačno
Moća Posted January 13 Posted January 13 Danas sam prosao pored njih al mi muka od pecenja tako da nisam svratio 1 1
Filozof manijak Posted January 13 Posted January 13 Pečenje samo iz domaće radinosti. Eventualno ako je Moća rumun 1
Moća Posted January 13 Posted January 13 Ima dobrih pecenjara nece koljemo prase za kilo pecenja. Al naravno da nema nista sladje kad sveze ispeceno pa ga stavis da se hladi pa mu kidas kozicu rukama i jedes
Eleniko Posted January 13 Posted January 13 ovaj moj iz pudaraca je super, dobro je prase i lepo je ispečeno /nema krvavih kostiju/ i jednako važno vrhunski isečeno, bukvalno svako parče ima komadić kožice i last but not least donese ti ga na noge, u kuću ispizdeo sam samo što je od 20.12 do 13.1 digao cenu za 300din/kg i povećao minimalnu količinu sa 2kg na 3kg sem toga nemam šta da zamerim, ni ovako nije kraj sveta i što reče valk vidimo se posle svetoga jovana da li će oboriti
*edited by mod Posted January 13 Posted January 13 Mislim da je možda i do toga što oko Nove godine svi uzimaju pa je lakše da uklopi i manju porudžbinu.
Eleniko Posted January 13 Posted January 13 14 minutes ago, *edited by mod said: Mislim da je možda i do toga što oko Nove godine svi uzimaju pa je lakše da uklopi i manju porudžbinu. obrnuto je, oko nove godine je veći minimum - 3kg 1
hoffnung Posted Thursday at 21:42 Posted Thursday at 21:42 ne znam gde da postujem ovo i ne mogu da nadjem bolje mesto. upravo sam po prvi put video ovu temu: ruski market u beogradu nikad cuo, bio, video. po prvi put citam da ovako nesto postoji kod nas. no... citam komentare i ovo mi upada u oci: Quote Ene Sad | Kupio suve šljive i suve kajsije, odličan kvalitet, a 3 x jeftinije, samo je pakovanje veće i običnije, sušene kolenice, iz Vojvodine, sasvim ok..... Svako nešto nadje! Posebno zadovoljstvo je što novac nije otišao "onim " marketima!! mene ovo jako interesuje. ja kupujem suve sljive u lidlu ili od jednog seljaka, nisu skupe. npr. sada su u lidlu 200gr 180 din ili tako nesto, uglavnom su 200din. kod seljaka su malo skuple, ali te iz lidla su mi bolje. p.s. procitati komentare ljudi koji su bili i imaju neko iskustvo.
dekki Posted Thursday at 22:18 Posted Thursday at 22:18 (edited) У Супер Веру има осмотски сушена шљива. Другачија је него ова класична што се продаје по пијацама. Цена је око 500-600 дин/кг, мада је било на акцијама и за 300. Има је у кесама од 1кг или у кутијама од 1/2 кг. Edited Thursday at 22:19 by dekki 1 1
hoffnung Posted Friday at 12:08 Posted Friday at 12:08 @ivy sada vidim da smo mi pisali u isto vreme!
Recommended Posts