Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

za novu godinu, pekara milan (ispostava novi beograd), 2500kg 

Posted

Povecavaju se cene pecenja sezonski oko zimskih praznika, cim otopli malo bice jeftinije opet.

Posted

@Eleniko 

Tabor, ili 'Kod cice' na Kalenicu 2700,

koleginica ispred Maxija na Konjarniku iz gepeka placala 3000

Taj tvoj dobavljac nije tako los, baci mi kontakt na pp ako nije tajna🙂

• +1 1
Posted

Moji uzimali za NG + Božić, 2000 din/kg, pre toga bilo i jeftinije.

Mladenovac je u pitanju, ali tamo je i velika konkurencija, pečenjara ima milion.

Posle Svetog Jovana će pasti opet cena.

• +1 1
Posted

Kod Baralića  (pečenjara Mrčajevci, ispostava Beograd) je sad za Božić prasetina bila 2200
Ako se uzima u Mrčajevcima, tamo je naravno malo jeftinije, ne znam koliko tačno

Posted

Danas sam prosao pored njih al mi muka od pecenja tako da nisam svratio :lolol:

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Pečenje samo iz domaće radinosti.

Eventualno ako je Moća rumun :D

• Wub 1
Posted

Ima dobrih pecenjara nece koljemo prase za kilo pecenja. Al naravno da nema nista sladje kad sveze ispeceno pa ga stavis da se hladi pa mu kidas kozicu rukama i jedes :wub:

Posted

ovaj moj iz pudaraca je super, dobro je prase i lepo je ispečeno /nema krvavih kostiju/ i jednako važno vrhunski isečeno, bukvalno svako parče ima komadić kožice i last but not least donese ti ga na noge, u kuću

ispizdeo sam samo što je od 20.12 do 13.1 digao cenu za 300din/kg i povećao minimalnu količinu sa 2kg na 3kg

sem toga nemam šta da zamerim, ni ovako nije kraj sveta i što reče valk vidimo se posle svetoga jovana da li će oboriti

Posted

Mislim da je možda i do toga što oko Nove godine svi uzimaju pa je lakše da uklopi i manju porudžbinu.

Posted
14 minutes ago, *edited by mod said:

Mislim da je možda i do toga što oko Nove godine svi uzimaju pa je lakše da uklopi i manju porudžbinu.

obrnuto je, oko nove godine je veći minimum - 3kg

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

ne znam gde da postujem ovo i ne mogu da nadjem bolje mesto. upravo sam po prvi put video ovu temu:

ruski market u beogradu

nikad cuo, bio, video. po prvi put citam da ovako nesto postoji kod nas. no... citam komentare i ovo mi upada u oci:

Ene Sad | 

Kupio suve šljive i suve kajsije, odličan kvalitet, a 3 x jeftinije, samo je pakovanje veće i običnije, sušene kolenice, iz Vojvodine, sasvim ok..... Svako nešto nadje! Posebno zadovoljstvo je što novac nije otišao "onim " marketima!!

mene ovo jako interesuje. ja kupujem suve sljive u lidlu ili od jednog seljaka, nisu skupe. npr. sada su u lidlu 200gr 180 din ili tako nesto, uglavnom su 200din. kod seljaka su malo skuple, ali te iz lidla su mi bolje. 

p.s. procitati komentare ljudi koji su bili i imaju neko iskustvo. 

Posted (edited)

У Супер Веру има осмотски сушена шљива. Другачија је него ова класична што се продаје по пијацама. Цена је око 500-600 дин/кг, мада је било на акцијама и за 300. Има је  у кесама од 1кг или у кутијама од 1/2 кг.

Edited by dekki
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

@ivy sada vidim da smo mi pisali u isto vreme!