Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

domaca rikota iz kese u maksiju? ne znam doduse da li je soljena, ako jeste nikom nista. a sto ne odes na pijac, barem toga ima

• Replies 7.2k
  • Views 672.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

ovde kod mene nema, a smara me da idem do azijskog dela na pijachvala probacu tu rikotu iz maxija

Edited by kud u maglu Simovicu

može i sitan sir koji pravi Megle, odličan za kolače

de ima da se pazari nešto poput švapskog sira, za čiz kejkmože i u industrijskom pakovanju?
maksi zvani delez. apsolutna preporuka6a00d810.jpg

Edited by Marko M. Dabovic

majka svih dijeta, sir u narodu poznatiji kao vlažan karton :)

za čiz kejk nema boljeg od nesoljenog punomasnog sremskog sira, kupuje se kod tetkica na pijaci.provereno 100 X nema greške.

ako niste znali, renne je inace vrsan poznavalac dijeta. :D

malo rizično sad kupovati na pijaci na ovih 890°C

ako niste znali, renne je inace vrsan poznavalac dijeta. :D
DA, da, ali ne u svojoj kući :D

juce sam pravila domaci sok od maline, koliko tu ide secera!! setih se tebe. vise nego u tufahije!!

onda je stvarno mnogo

uteha je sto ej u pitanju sirup! :)

ovde kod mene nema, a smara me da idem do azijskog dela na pijachvala probacu tu rikotu iz maxija
Na zemunskoj vikendom koliko oces...

poslušao Dabovića(hvala :))kolač ispao super, sledeći će biti još bolji

Има ли игде у Новом Саду да се купи Pictionary? Ако не, онда да ли има у Београду? Страшно заразна ствар.