Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

Pa prilično ozbiljno.Realno, sami su krivi za to stanje politikom svojih nenormalno visokih cena.

Posted

uf, moram da nakupim još vaučera za pizza hut onda.

Posted

Tolika sranja u om bivsem hood-u oko izgradnje tog Vera, i tek sto ga otvorili, oni odlaze.

Posted

bas me cudi, prekjuce sam bio u vreme kada bi ljudi trebalo da se vracaju s posla, recimo pola 5, u celom supermarketu ako je bilo 50 ljudi ukupno. kapiram da prosecan kafic na dorcolu ima veci promet.

Posted

A sad i mrkator/rodić uzima familija lokacije.....Od 1 novembra bi trebalo dušanovac da startuje...

Posted

Gde ima da se pazari kvalitetna krvavica, susena crevca, przene iznutrice i slicne kul stvari?

Posted (edited)

...

Edited by lemming
Posted
Gde ima da se pazari kvalitetna krvavica, susena crevca, przene iznutrice i slicne kul stvari?
Zovi Aleksandru iz Tošinog sokačeta pa se dogovori sa njom šta da ti spremi
Posted

ima li gde da se kupe macaroni /ili nesto jako slicno njima/? mozda po nekim staaaaariiiim poslasticarnicama u beogradu? jaaako mi se jedu, bas :-)macaronjp.jpg

Posted

Da znam, ima u Malom Princu i kod Ace pekara, najbolje saznati dan kad stizu ( posle su vec ....) , a koštaju malko manje od krvne plazme :)

Posted (edited)

najbolji, po meni - aca pekar (uz prihvatljivu cenu, 1000din/kg)najlepsi (vizuelno), nekima najbolji a za moj ukus preslatki, baccio na cvetnom trgu, mislim da su oko 1600din/kg (i blizi su originalu od ace, tanka crunchy korica koja se lako polomi ako su u kesici a ne kutijici)

Edited by gazza1
Posted

jeste, zbaoravih...i inache nepravedno zapostavljenai....

Posted

jesu makaroni padobranci, samo obojeni ovim odvratnim bojama?

Posted

nisu, slicni su, drugaciji je omer sastojaka, vise su vazdusasti i supljikavi

Posted
nisu, slicni su, drugaciji je omer sastojaka, vise su vazdusasti i supljikavi
uf, ja malo okasnila, tek sad videh vasa uputstva za pazar makrona u nasim krajevima...fala fala, fala - merci beaucoup ;-)