October 3, 201113 yr Pa prilično ozbiljno.Realno, sami su krivi za to stanje politikom svojih nenormalno visokih cena.
October 3, 201113 yr Tolika sranja u om bivsem hood-u oko izgradnje tog Vera, i tek sto ga otvorili, oni odlaze.
October 3, 201113 yr bas me cudi, prekjuce sam bio u vreme kada bi ljudi trebalo da se vracaju s posla, recimo pola 5, u celom supermarketu ako je bilo 50 ljudi ukupno. kapiram da prosecan kafic na dorcolu ima veci promet.
October 3, 201113 yr A sad i mrkator/rodić uzima familija lokacije.....Od 1 novembra bi trebalo dušanovac da startuje...
October 4, 201113 yr Gde ima da se pazari kvalitetna krvavica, susena crevca, przene iznutrice i slicne kul stvari?
October 5, 201113 yr Gde ima da se pazari kvalitetna krvavica, susena crevca, przene iznutrice i slicne kul stvari?Zovi Aleksandru iz Tošinog sokačeta pa se dogovori sa njom šta da ti spremi
October 9, 201113 yr ima li gde da se kupe macaroni /ili nesto jako slicno njima/? mozda po nekim staaaaariiiim poslasticarnicama u beogradu? jaaako mi se jedu, bas :-)
October 12, 201113 yr Da znam, ima u Malom Princu i kod Ace pekara, najbolje saznati dan kad stizu ( posle su vec ....) , a koštaju malko manje od krvne plazme :)
October 12, 201113 yr najbolji, po meni - aca pekar (uz prihvatljivu cenu, 1000din/kg)najlepsi (vizuelno), nekima najbolji a za moj ukus preslatki, baccio na cvetnom trgu, mislim da su oko 1600din/kg (i blizi su originalu od ace, tanka crunchy korica koja se lako polomi ako su u kesici a ne kutijici) Edited October 12, 201113 yr by gazza1
October 12, 201113 yr nisu, slicni su, drugaciji je omer sastojaka, vise su vazdusasti i supljikaviuf, ja malo okasnila, tek sad videh vasa uputstva za pazar makrona u nasim krajevima...fala fala, fala - merci beaucoup ;-)