Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Pa prilično ozbiljno.Realno, sami su krivi za to stanje politikom svojih nenormalno visokih cena.

• Replies 7.2k
  • Views 672.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

uf, moram da nakupim još vaučera za pizza hut onda.

Tolika sranja u om bivsem hood-u oko izgradnje tog Vera, i tek sto ga otvorili, oni odlaze.

bas me cudi, prekjuce sam bio u vreme kada bi ljudi trebalo da se vracaju s posla, recimo pola 5, u celom supermarketu ako je bilo 50 ljudi ukupno. kapiram da prosecan kafic na dorcolu ima veci promet.

A sad i mrkator/rodić uzima familija lokacije.....Od 1 novembra bi trebalo dušanovac da startuje...

Gde ima da se pazari kvalitetna krvavica, susena crevca, przene iznutrice i slicne kul stvari?

...

Edited by lemming

Gde ima da se pazari kvalitetna krvavica, susena crevca, przene iznutrice i slicne kul stvari?
Zovi Aleksandru iz Tošinog sokačeta pa se dogovori sa njom šta da ti spremi

ima li gde da se kupe macaroni /ili nesto jako slicno njima/? mozda po nekim staaaaariiiim poslasticarnicama u beogradu? jaaako mi se jedu, bas :-)macaronjp.jpg

Da znam, ima u Malom Princu i kod Ace pekara, najbolje saznati dan kad stizu ( posle su vec ....) , a koštaju malko manje od krvne plazme :)

najbolji, po meni - aca pekar (uz prihvatljivu cenu, 1000din/kg)najlepsi (vizuelno), nekima najbolji a za moj ukus preslatki, baccio na cvetnom trgu, mislim da su oko 1600din/kg (i blizi su originalu od ace, tanka crunchy korica koja se lako polomi ako su u kesici a ne kutijici)

Edited by gazza1

jeste, zbaoravih...i inache nepravedno zapostavljenai....

jesu makaroni padobranci, samo obojeni ovim odvratnim bojama?

nisu, slicni su, drugaciji je omer sastojaka, vise su vazdusasti i supljikavi

nisu, slicni su, drugaciji je omer sastojaka, vise su vazdusasti i supljikavi
uf, ja malo okasnila, tek sad videh vasa uputstva za pazar makrona u nasim krajevima...fala fala, fala - merci beaucoup ;-)