Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Slani inćuni ili srdele, malo dobrog mulja, plus nekog dobrog 'leba - to je to.Piće po izboru.
ja u nedostatku pomenutih stavljam dimljene papaline, ima ona poljska firma. Crnogorska ukljeva mi je nekako... poluživa, a i uvek se iskasapim kad ih otvaram.Inače, dobar štos - izreže se malo deblja kriška hleba i samo jedna strana se stavi na toster/gril tiganj, da se samo malo zapeče. Onda odzogo može da se stavi maslinovo ulje, nepečeni deo hleba će da upije a dole neće da procuri.
  • Replies 7.2k
  • Views 672.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

kad si vec tamo, vidi, molim te, posto je skvadrin dimljeni losos na izvoristu.
Pijačni barometar: :lol: Dimljeni losos - samo vakum, 350,00/100grLosos filet - 1.180,00/1kgLosos šnicle - 540,00/1kgSveže sardele - samo sredom*, 280,00/1kgSlane sardele - samo utorkom*, 630,00/1kg* ponekad i naredni dan, ali su količine male i uglavnom se sve proda isti dan kada stigne.

Edited by historian

Pijačni barometar: :lol: Dimljeni losos - samo vakum, 350,00/100grLosos filet - 1.180,00/1kgLosos šnicle - 540,00/1kgSveže sardele - samo sredom*, 280,00/1kgSlane sardele - samo utorkom*, 630,00/1kg* ponekad i naredni dan, ali su količine male i uglavnom se sve proda isti dan kada stigne.
:lol: al si poraniotenkju veri mac. koji je to fazon da dimljeni losos kod njih i u skupom maksiju kosta isto, nije mi jasno. jbmti zakone trzista i kapitalizam. jos vise ti tenkju za info za srdele. ja odoh sad na bajloni, ako nekom treba riport, riportovacu sta treba.

Hahah, bio sam tamo pre njih :P Nije mi se dalo da spavam, a i volim da bazam po pijaci pre nego što krenem da kupujem cool.gif

...

Edited by assück

Sveže sardele - samo sredom*, 280,00/1kg
Hvala do neba za ovaj info. E cekaj a koja je to ribarnica na Kalenicu?

Edited by Marko M. Dabovic

rib-kal1-big.jpgKalenić, lokal 6.A ovde su ti i ostale maloprodaje istog uvoznika.Fraj reklama...ccc :)

Edited by Lynn

Ćošak kod Biošpajza, praktično odmah do...

Ćošak kod Biošpajza, praktično odmah do...
vid kako se biospajz ogleda u levom uglu slike :)
:lol: vidi stvarno
Spremam?
iznutra se ociste, izvana se ostruzu, doda se sitno isjeckana kapula i poliju se maslinovim uljem.

Skroz sam se navukao na onu Limonu ali sam za sada naleteo samo na ona staklena pakovanja od 0.2 pa rekoh da pitam da li je neko video po hiper-marketima ili negde drugde veca pakovanja?

Skroz sam se navukao na onu Limunanu ali sam za sada naleteo samo na ona staklena pakovanja od 0.2 pa rekoh da pitam da li je neko video po hipster-marketima ili negde drugde veca pakovanja?

Edited by assück

Grčka kompanija Veropoulos ozbiljno razmišlja o povlačenju sa tržišta Makedonije i Srbije i o prodaji svojih objekata u Skoplju i Beogradu, objavio je danas Balkan info biz njuz.

neeeeeeeeeeeeeeee! gde onda da nadjem organsko maslinovo ulje AUTHENTIKON? koliko je ozbiljno to ozbiljno? da već pravim zalihe?