renne Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 e, taj su resor zauzele one zle babetine iz sredisnjeg dela, sad jos malo pa ce da krenu sa raznim pindzur ajvara belolucena paprika na kilo varijantama. tja, kasnim.toga odavno ima na zemunskoj pijaci
renne Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kakav fles, upravo jedem taj pekorino. pise 1022 dinara u merkatoru. ako odem u rodic na 10% dan, bice to best baj.942 u Idei
cmrlj Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 gde u beogradu ima da se kupi bas ovaj kjanti, zna li ko?vrlo je vazno, njegov prefinjeni buke najbolje gladi moje sofisticirano nepce :D
Pera Zeka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 probaj u lominoj na zelenjaku, mislim da ima istoimena vinoteka.
Pera Zeka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 (edited) ne, zove se vinoteka kjanti, konkluzija iz zadate dve premise je da prvo tamo potrazis. A ako si tu flasu na fotki ti slikala, onda je jos lakse, jer obicno na poledjini flase, za legalno uvozenu robu ( a ova se vidi da jeste jer ima akciznu marku) mora da se stavi deklaracija za nazivom uvoznika i kontaktima, te mozes i njega okrenuti i pitati da li imaju maloprodajni objekat il gde isporucuju, ako oni nemaju.edit@ naravno, ako ti je bas stalo da ti gladi sofisticirano nepce :P Edited September 9, 2011 by Pera Zeka
cmrlj Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 nisam ja slikala, pila u guliju :(ali hvala, provericu, ako nema tamo, odoh da maltretiram kelnere :)
Frank Pembleton Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ko voli maslinovo ulje -- hrvatska uljarska industrija ima prezentaciju u TC Usce....
uliks Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Za kjanti pogledaj u Hedonistu u Kralja Milana. Ili ću ti reći u pon.
uliks Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ^Ima tri vrste i cene su oko 5-8-20 evra. Ovaj srednji je classico, a najskuplji riserva. Radnja je u broju 3, preko puta Intesa banke.
Кристофер Лумумбо Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 moram da kupim tiganj i serpu. preporucite nesto kvalitetno a da nije mnogo skupo.
Venom Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) Nije redak proizvod, ali gde da pazarim ajvar? Prva pomisao mi je Zlatiborac, ali nisam nikad kupio kod njih, uvek je bio straobalno skup. Edited September 24, 2011 by Venom
Töölönlahti Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Na veliko ili samo par tegli?Ako je ovo drugo, nađi Bakina tajna ajvar u bilo kojoj radnji, baš je dobar:
Venom Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) Max dve. Njihovi dzemovi su bili ok ranije, hvala na podsecanju. Ima ih jos u Maxiu? Edited September 24, 2011 by Venom
Recommended Posts