January 30, 20196 yr 6 hours ago, Ras said: Zapravo - ne! Kupujem mešavine samo da bih iz njih izdvajao i čitave godine koristio smrznute šargagarepe. Kupovala u Lidlu smrznutu mini sargarepicu tzv. bebi sargarepicu, odlicna je bila.Mozda ima jos uvek, pogledaj da se ne mucis sa odvajanjem.
January 30, 20196 yr Kupio sam grasak 365 u Maxiju, to je onaj najjeftiniji od 100din za 1 kg, i ne moze da se skuva. Jel ovaj 365 brend ispod premie po kvalitetu?
January 30, 20196 yr 1 hour ago, El Guapo said: Kupio sam grasak 365 u Maxiju, to je onaj najjeftiniji od 100din za 1 kg, i ne moze da se skuva. Jel ovaj 365 brend ispod premie po kvalitetu? iznad
January 31, 20196 yr Da prijavim Špecle iz LIDLa, vrlo pristojne, sele u gulaš čorbu , ništa nije ostalo.
January 31, 20196 yr U zaštićenoj atmosferi su pakovane Polusuve Mogu da se tako jedu, ali su meni odlične i blago zapečene, pa sa jajima recimo Kao domaće što se prave u Sremu i Banatu, bukvalno
January 31, 20196 yr 3 hours ago, Pegin said: Da prijavim Špecle iz LIDLa, vrlo pristojne, sele u gulaš čorbu , ništa nije ostalo. +1, postao sam ovisnik i one male i one velike (šufnudle)
January 31, 20196 yr 2 hours ago, renne said: Da prijavim mađarske kobasice iz lidla, odlične koje tačno, tj. kako ih prepoznati?