Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Nema na cemu i da, naravno da je kod njih jeftinije nego u prodavnicama, samo nekome je zbog jedne tegle tesko da se cima, na vise se apsolutno isplati.

Lidlove mesavine zamrznutog povrca i spanat u listovima su mi car ovih dana

nisu bas clean koliko bih volela,imaju razna neka ulja,zacine,skorb ali za brzinski rucak u januaru/februaru ne pitam :D

plus su 220din/750g dok frikom mesavine kostaju toliko za 450g 

On 28.1.2019. at 16:39, ivy said:

Lidlove mesavine zamrznutog povrca i spanat u listovima su mi car ovih dana

nisu bas clean koliko bih volela,imaju razna neka ulja,zacine,skorb ali za brzinski rucak u januaru/februaru ne pitam :D

plus su 220din/750g dok frikom mesavine kostaju toliko za 450g 

Ne znam koje su te lidlove mesavine u pitanju ali ipak nije frikom toliko skup. Ovih "domacih" ima za po 120din/450g dok su skuplje npr. mekiscka, kineska, carska oko 150din. Ovo su cene iz lokalnog mahija gde cesto neke budu i na akciji 20% nize.

Kod ostalih stvari manje vise ali te lidlove mesavine se bas vidi razlika u ceni u odnosu na Frikomove. Nije bio monopol ali svejedno, skoro pa pljacka.

Da li je kokosovo brašno koje se prodaje kod nas samo mleven k. orah, ili je nusproizvod u proizvodnji k. mleka?

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Kas rece brasno, da li zna neko gde mogu tacno da kupim bademovo brasno?

13 hours ago, El Guapo said:

Da li je kokosovo brašno koje se prodaje kod nas samo mleven k. orah, ili je nusproizvod u proizvodnji k. mleka?

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

kokosovo brasno koje se prodaje kod nas je samo rendani kokos a ako hoces nusprodukt koji ostane od pravljenja kokosovog ulja to se kod nas zove ,,kokosov protein,, i ima ga po marketima i zdravim hranama

Meni treba bas rendani, jer sam se smorio od pravljenja k. mleka od celih oraha.

onda to kupis bilo gde,to je koksovo brasno ono upakovano sto stoji u delu sa kakaom,cimetom i ostalim stvarima za kolace....ne znam kakvo je po zdravim hranama na merenje,trebalo bi da je ok..

Edited by ivy

16 hours ago, djeneralche said:

Kod ostalih stvari manje vise ali te lidlove mesavine se bas vidi razlika u ceni u odnosu na Frikomove. Nije bio monopol ali svejedno, skoro pa pljacka.

a pri tom 50%sargarepa..

u lidlovim mesavinama(uzimala sam italijansku,meksicku i orijentalnu) sam jedino u orijentalnoj primetila malo vise sargarepe dok u ostalim bas lepa mesavina povrca..

uzmem 3 i podelim ih u kese na po 500g izadje me 150din  

i smrznuti spanac u listovima je predobar!

17 hours ago, variola said:

Ne znam koje su te lidlove mesavine u pitanju ali ipak nije frikom toliko skup. Ovih "domacih" ima za po 120din/450g dok su skuplje npr. mekiscka, kineska, carska oko 150din. Ovo su cene iz lokalnog mahija gde cesto neke budu i na akciji 20% nize.

u carskoj mesavini otprilike ima 400gr sargarepe, 40 gr karfiola i 10 gr brokolija

lol, istovremeno s ivy isto

Edited by InvisibleLight

Ne volite šargarepu :(

Ok. Nisam video/kupovao te lidlove, samo sam primetio da nisu tolike razlike u cenama. Ako je u samom sastavu lidl toliko bolji onda u redu. 

Nije li najbolje uzeti smrznute povrćke solo i onda mešati po potrebi i želji?

(A šargarepe ionako ima sveže cele godine)

27 minutes ago, I*m with the pilots said:

Nije li najbolje uzeti smrznute povrćke solo i onda mešati po potrebi i želji?

(A šargarepe ionako ima sveže cele godine)

Zapravo - ne!

Kupujem mešavine samo da bih iz njih izdvajao i čitave godine koristio smrznute šargagarepe.