December 21, 20186 yr moj seoski maxi je car!!! sad je kod njih ona njihova Premia grcka feta od 200g/150din dok sam juce svratila u dva u gradu i nije bila snizena isto su imali one Radovo kackavalje onomad na 50% dok u gradu nisu bili snizeni
December 21, 20186 yr 58 minutes ago, ivy said: moj seoski maxi je car!!! sad je kod njih ona njihova Premia grcka feta od 200g/150din dok sam juce svratila u dva u gradu i nije bila snizena isto su imali one Radovo kackavalje onomad na 50% dok u gradu nisu bili snizeni Bagatela! Koliko je daleko tvoje selo od mog sela?
December 21, 20186 yr ako si u Beogradu onda bi trebalo da je oko 100km ali ne vredi da dolazis jer sam ja sve pokupovala osim ako ne iznesu jos.. mnogo dobar sir!!!
December 21, 20186 yr 1 hour ago, ivy said: moj seoski maxi je car!!! sad je kod njih ona njihova Premia grcka feta od 200g/150din dok sam juce svratila u dva u gradu i nije bila snizena isto su imali one Radovo kackavalje onomad na 50% dok u gradu nisu bili snizeni to su datumske rasprodaje, istice mu rok, pa kako se zadesi od radnje do radnje, nema veze s lancem.
December 21, 20186 yr onda blago tebi. kad se pojavi opet, mozes da kupis drugima s pppa ko je zainteresovan i posaljes Edited December 21, 20186 yr by darling
December 21, 20186 yr Ako je Sergej mogao peške od albanske granice do Kuće cveća, mislim da bih i ja mogao tih 100 kilometara uzvodno. Ukoliko @ivy nije raspoložena da deli, džaba moja spremnsot da idem :(
January 26, 20196 yr jel ima negde pouzdano dobar med, npr kakav je onaj krnjevac? il da ne rizikujem s medom iz supermarketa po cenu da ga nemam uopste zakasnila za narudzbinu kod osobe od poverenja i sad ne znam sta uzeti da 100% nije fejk..
January 26, 20196 yr Ne znam da li si iz Bg, a ja kupujem godinama strogo med Kovacevic. Ima ih po zdravim hranama manje-vise, pa mi je zgodnije da odem kod njih kuci, a nalaze se u Zarkovu, ul.Vladimira Rolovica.Imaju razne medove, proizvode od mleca, propolisa, fantasticno jabukovo sirce.
January 26, 20196 yr ne, nisam, i nije mi zgodno, hvala u sv. slucaju u stvari nasla sam na netu, ima kontakt telefoni, mozda salju kurirom, sad mi je to svakako ozbiljna opcija:)
January 26, 20196 yr Nema razloga da ne salju, pa eto super ako to resis. Ja sam jako zadovoljna sa njihovim proizvodima.
January 26, 20196 yr U sličnoj situaciji sam pre par meseci kupovao u tim prodavnicama zdrave hrane i cena nije nimalo nežna. Pazario sam Fruškogorski lipov med koji je neverovatno aromatičan. Možda je cena kod proizvođača povoljnija: Čupić Dobrila Braće Mogin 18, Novi Sad 064-993-79-11 @Jumanji Hvala za info, ovo ću probati uskoro, čim okopni sneg.