ivy Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 moj seoski maxi je car!!! sad je kod njih ona njihova Premia grcka feta od 200g/150din dok sam juce svratila u dva u gradu i nije bila snizena isto su imali one Radovo kackavalje onomad na 50% dok u gradu nisu bili snizeni
Ras Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 58 minutes ago, ivy said: moj seoski maxi je car!!! sad je kod njih ona njihova Premia grcka feta od 200g/150din dok sam juce svratila u dva u gradu i nije bila snizena isto su imali one Radovo kackavalje onomad na 50% dok u gradu nisu bili snizeni Bagatela! Koliko je daleko tvoje selo od mog sela?
ivy Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 ako si u Beogradu onda bi trebalo da je oko 100km ali ne vredi da dolazis jer sam ja sve pokupovala osim ako ne iznesu jos.. mnogo dobar sir!!!
darling Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 1 hour ago, ivy said: moj seoski maxi je car!!! sad je kod njih ona njihova Premia grcka feta od 200g/150din dok sam juce svratila u dva u gradu i nije bila snizena isto su imali one Radovo kackavalje onomad na 50% dok u gradu nisu bili snizeni to su datumske rasprodaje, istice mu rok, pa kako se zadesi od radnje do radnje, nema veze s lancem.
darling Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 (edited) onda blago tebi. kad se pojavi opet, mozes da kupis drugima s pppa ko je zainteresovan i posaljes Edited December 21, 2018 by darling
Ras Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Ako je Sergej mogao peške od albanske granice do Kuće cveća, mislim da bih i ja mogao tih 100 kilometara uzvodno. Ukoliko @ivy nije raspoložena da deli, džaba moja spremnsot da idem :(
Jumanji Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Kruna komerc na Vidikovcu nema slatku pavlaku, kazu slabo ide ...CRY
InvisibleLight Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 jel ima negde pouzdano dobar med, npr kakav je onaj krnjevac? il da ne rizikujem s medom iz supermarketa po cenu da ga nemam uopste zakasnila za narudzbinu kod osobe od poverenja i sad ne znam sta uzeti da 100% nije fejk..
Jumanji Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Ne znam da li si iz Bg, a ja kupujem godinama strogo med Kovacevic. Ima ih po zdravim hranama manje-vise, pa mi je zgodnije da odem kod njih kuci, a nalaze se u Zarkovu, ul.Vladimira Rolovica.Imaju razne medove, proizvode od mleca, propolisa, fantasticno jabukovo sirce.
InvisibleLight Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 ne, nisam, i nije mi zgodno, hvala u sv. slucaju u stvari nasla sam na netu, ima kontakt telefoni, mozda salju kurirom, sad mi je to svakako ozbiljna opcija:)
Jumanji Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Nema razloga da ne salju, pa eto super ako to resis. Ja sam jako zadovoljna sa njihovim proizvodima.
Ras Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 U sličnoj situaciji sam pre par meseci kupovao u tim prodavnicama zdrave hrane i cena nije nimalo nežna. Pazario sam Fruškogorski lipov med koji je neverovatno aromatičan. Možda je cena kod proizvođača povoljnija: Čupić Dobrila Braće Mogin 18, Novi Sad 064-993-79-11 @Jumanji Hvala za info, ovo ću probati uskoro, čim okopni sneg.
Recommended Posts