Joe D Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Moze li neko objasnjenje sta mu dodje ta limunova trava, ukus, miris, gde moz se nadje, i tako to?
Skyhighatrist Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Melissa officinalis, matičnjak, lemon balm, limunova trava...Ima kod Bože na Kaleniću, tezga 533 (ka Njegoševoj i garaži) :D
yolo Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Melissa officinalis, matičnjak, lemon balm, limunova trava...Ima kod Bože na Kaleniću, tezga 533 (ka Njegoševoj i garaži) :Dtacan ti je link ali postavljac pitanja da pojasni da li misli na to sa slike ili na lemon grass, i jedno i drugo ima kod bozeovako nesto samo sa dosta manje lisca
Joe D Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ama znam sta je maticnjak, gaji to keva, kao i jos gomilu zacinskog bilja. Ovo sa gazzine slike mi vec nije poznato. A nije mi poznato ni tu sparogu(sparglu?) da gaji, i to bi mogla da bude dobra ideja.
Skyhighatrist Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 What a mistake to make! Ja sve vreme mislim da ti pričaš o matičnjaku, tek sad vidim da to nije slučaj!
darling Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 apropo divljih pecurkijes ovo kreativno prepricavao narodnu pricu o klin corbi?
banatjanin Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 moji roditelji kazu da se sparoge uopste ne mogu naci u novom sadu, lepo je da ih ima bar negde. Andrija Vozar, tezga u redu do ribarnica na Limanskoj pijaci, uvek prepuna svakakvog bilja, tikvica, rotkvica, salata.. ima i špargle, ali moraš da naručiš, pa će doneti sledeći put. sami gaje. odlične
henrik larsson Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Nije baš da je retko, nego... treba mi hint za gotivan običan ražani hleb, polumasovka (dakle, ne ono - u jednoj maloj pekarici nadomak Obrenovca, nego da ima redovno da se nađe u nekom od lanaca, uslovno rečeno).
Isis Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 hleb i kifle, razani svapski 100% razano brasno. ja ga trosim kad me mrzi sama da mesim, skroz korektan. seku i na cetvrtine i polovine. sutradan jos bolji. ima i mesavina sa psenicnim, taj je madjarski. jednom uzela, ne svidja mi se za drugi put. ima i mesavina tost hleba sa semenkama, za kategoriju tosta odlican.
renne Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kako se viče, tj na koji konkretno misliš?Mislim da je Lazarev, javim ti ujutro.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Dankan Ajdaho Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Biljojedi, de ima ovo da se pazari kod nas? Srpski je valjda Rukola?Najbliža pijaca mi je Kalenić. Fala.http://www.centar-zdravlja.net/nutritivne-vrijednosti/79/rikula-100-g/
darling Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ima de oces, na svim pijacama, rasirilo se po srbiji, gaji se i prodaje. ima i u supermarketima.
Dankan Ajdaho Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Znači, trebalo bi da bude na Kaleniću? I tako se zove? Rukola?Ja sam na Dušanovcu, koji supermarketi je drže?
Recommended Posts