Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted
kako?
sad mogu i da pohvalim. halotorta mafini, telefonom naruchila, dogovorila ukuse i dekoracije na nevidjeno. sve ispalo savrsheno i preporuchujem.

sent from bubamoto

Posted

gde mogu patku kupiti? od dve-tri kile za rernu spremnu

Posted

Merkator ili Metro, upakovana iz Mađarske, odlične su - mlade, sočne, masne

Posted
1 minute ago, banatjanin said:

Merkator ili Metro, upakovana iz Mađarske, odlične su - mlade, sočne, masne

to mi reci! thanx

Posted

eto ti ga sad. sad sam i ja zainteresovan. 

onda mi treba i pripadajući recept. siguran sam da je bilo već, samo treba aram da izgugla. 

Posted

Da , ali neki za nas što generalno numemo...

...shiit has hit the fan....

Posted

velimire, za sve ove godine na forumu trebalo bi da imaš crni pojas u ždralovanju patke. 

:mellow:

Posted
velimire, za sve ove godine na forumu trebalo bi da imaš crni pojas u ždralovanju patke. 

mellow.png

Surov si...
Posted (edited)

:lolol:

sad ću malo da guglam al neka ideja je da joj izbockam kožu viljuškom da curi mast, neko osnovno punjenje će da bidne: jabuke, suve šljive, cluk i bluk.
cenim da joj je mera dva-dva i po sata u pekaču, otkrivena, pokrivena pa opet otkrivena.
verovatno će da pusti puno masti pa ću od toga smixati neki sos. ne znam da l da pečem krompire zajedno s njom ili kasnije u sosu

Edited by maheem
Posted (edited)

jebga, mene da otkrivaš, pokrivaš i onda opet otkrivaš i ja bih pustio mast suzu niz uretru. 

Edited by nisam ja
Posted

:хеарт:

i onda da lagano gustiramo naše patke. 

Posted
On 25.12.2017. at 8:32 AM, ajgor said:

Nije tako davno da sam pakovane štapiće kupio u Tempu u Bačvanskoj, ali ipak ima nekoliko meseci od tada. Bili su malo zatureni za moj račun, ne ona polica sa začinima, već, čini mi se, tamo gde je šećer.

Bio prekjuče opet u Bačvanskoj, sada ni traga pakovanim štapićima.

Posted

a da! da skinem s duse teret saznanja i da ostane zabelezeno da je u 2017. resena misterija gde kupiti zasladjeno kondenzovano mleko: na kalenicu, u radnji silbo (red prodavnica kioska u maksima gorkog), noynoy, 200 dinara. 

• 1 month later...
Posted

Molim za pomoć. Gde u Beogradu mogu da kupim zvezdasti anis?

Hvala unapred.