December 25, 20177 yr kako?sad mogu i da pohvalim. halotorta mafini, telefonom naruchila, dogovorila ukuse i dekoracije na nevidjeno. sve ispalo savrsheno i preporuchujem.sent from bubamoto
December 27, 20177 yr 1 minute ago, banatjanin said: Merkator ili Metro, upakovana iz Mađarske, odlične su - mlade, sočne, masne to mi reci! thanx
December 27, 20177 yr eto ti ga sad. sad sam i ja zainteresovan. onda mi treba i pripadajući recept. siguran sam da je bilo već, samo treba aram da izgugla.
December 27, 20177 yr velimire, za sve ove godine na forumu trebalo bi da imaš crni pojas u ždralovanju patke.
December 27, 20177 yr velimire, za sve ove godine na forumu trebalo bi da imaš crni pojas u ždralovanju patke. Surov si...
December 27, 20177 yr sad ću malo da guglam al neka ideja je da joj izbockam kožu viljuškom da curi mast, neko osnovno punjenje će da bidne: jabuke, suve šljive, cluk i bluk. cenim da joj je mera dva-dva i po sata u pekaču, otkrivena, pokrivena pa opet otkrivena. verovatno će da pusti puno masti pa ću od toga smixati neki sos. ne znam da l da pečem krompire zajedno s njom ili kasnije u sosu Edited December 27, 20177 yr by maheem
December 27, 20177 yr jebga, mene da otkrivaš, pokrivaš i onda opet otkrivaš i ja bih pustio mast suzu niz uretru. Edited December 27, 20177 yr by nisam ja
December 29, 20177 yr On 25.12.2017. at 8:32 AM, ajgor said: Nije tako davno da sam pakovane štapiće kupio u Tempu u Bačvanskoj, ali ipak ima nekoliko meseci od tada. Bili su malo zatureni za moj račun, ne ona polica sa začinima, već, čini mi se, tamo gde je šećer. Bio prekjuče opet u Bačvanskoj, sada ni traga pakovanim štapićima.
December 31, 20177 yr a da! da skinem s duse teret saznanja i da ostane zabelezeno da je u 2017. resena misterija gde kupiti zasladjeno kondenzovano mleko: na kalenicu, u radnji silbo (red prodavnica kioska u maksima gorkog), noynoy, 200 dinara.