renne Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 1 hour ago, magnolia said: Jeste, samo Imlekova, ali je skoro nigde nema :/ A što se tiče te na meru - nisam znala! Molim za detalje Ja do sada nisam imamo nikakve probleme da je nabavim
gospa buba Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 ima da apsolutno pohvalim basmati pirinach koji prodaje aman, u zutim platnenim kesicama sa ruchkama, kilo oko 200 dinara. sad ne mogu da se setim da li je to mnogo u odnosu kad je onaj talijanski pronto na snizenjima, verovatno je skuplji, ali svako zrno vredi svaki dinar. ja tako dobar pirinach nijesam videla u zivotu.
renne Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 e vidiš, nikako da kupim, a saplićem se o njega svaki dan, valja ga kupiti hvala
gospa buba Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 obavezno, charobno se kuva, charoban ukus. znaju znanje istochnjaci
ivy Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) i mene kopka taj pirinac vec danima .. Edited December 15, 2017 by ivy
Lancia Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Mi sa navadili na integralni, ne pamtim kad smo kupili obicni beli.
djeneralche Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Gde je jojogi da kaze da integralni niko ne koristi u Japanu.
Frank Pembleton Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Taj amanski pirinač jel ima u običnim amanima po blokovima......xxx....
gospa buba Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Taj amanski pirinač jel ima u običnim amanima po blokovima......xxx....kad ima kod mene mora da ima i kod tebe. sent from bubamoto
gospa buba Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 kod mene je neki medjuaman, manje od plusa vishe od obichnog.sent from bubamoto
ljuttko Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Pavlaka mlečna za mućenje, Kruna komerc imaju prodavnicu na svakoj pijaci. A ja pak pogiboh tražeći Kotany mešavinu začina za medenjake, uvek bilo u Merkatoruu i Metrou , pretrebila sam sve izuzev Metroa u Borči nigde nema. Ako neko vidi nek javlja, nije da ću da izginem bez toga ali volim da pravim za NG medenjake i ovo s epokazalo ko carska mešavina
Recommended Posts