November 5, 20168 yr jel ima taj pikorez i kod nas?ja nisam videla pikoreez. samo su reklamirali poliprotektor kao vrhunsko reshenje poteklo iz svemirske tehnologije. a pikorez je smeshan ko bioskop. da ne kazem - vi ga prosto morate imati, vasha deca ce ga obozavati. taj rad Edited November 5, 20168 yr by gospa buba
November 7, 20168 yr netko je trazio ramove za torte i kolace nek stoji link ovde za kad bude trebalo https://www.facebook.com/ramovizatorte/
November 17, 20168 yr U Maxiju renuli sa prodajom Jamie Oliver proizvoda, paste, sosovi, pestoi i slično
November 18, 20168 yr ima negde da se kupi ono sto se na engleskom zove kale? nije to ono sto mi zovemo kelj, nesto slicno kakvog je ukusa?
November 18, 20168 yr Ma ima kako nema...Na pijacama sigurno Edited November 18, 20168 yr by Frank Pembleton
November 18, 20168 yr koja je najbolja pakovana panceta slanina? zlatiborac ne dolazi u obzir, mom sinu je preslana pa ne bih da eksperimentisem i rizikujem... treba mi za slanje avionom, pa bih da pazarim onu vakumiranu, u komadu, dobro zapakovanu iz mnogih razloga /a da tog proizvodjaca mogu naci u maksiju, super ideji, merkatoru, univeru, disu, metrou/ fala, unapred!
November 18, 20168 yr Fala rene, samo mi jos reci gde nje ima? U maxiju sam videa samo zltiborac i topolu, carnex jok...???? Sent from my Z520 using Tapatalk