gospa buba Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) jel ima taj pikorez i kod nas?ja nisam videla pikoreez. samo su reklamirali poliprotektor kao vrhunsko reshenje poteklo iz svemirske tehnologije. a pikorez je smeshan ko bioskop. da ne kazem - vi ga prosto morate imati, vasha deca ce ga obozavati. taj rad Edited November 5, 2016 by gospa buba
katamaran Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Ja bi ovo kupio I onda zaboravio u fioci posle prve i jedine upotrebe
Frank Pembleton Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Ovde u "kako doci do pikoreza..." je spisak prodavnica konzuma u HR...
renne Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Bilo je tih pikoreza po Ideama, a znam da.su ga davali za dinar u Interexu
darling Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 netko je trazio ramove za torte i kolace nek stoji link ovde za kad bude trebalo https://www.facebook.com/ramovizatorte/
renne Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 U Maxiju renuli sa prodajom Jamie Oliver proizvoda, paste, sosovi, pestoi i slično
InvisibleLight Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 ima negde da se kupi ono sto se na engleskom zove kale? nije to ono sto mi zovemo kelj, nesto slicno kakvog je ukusa?
Frank Pembleton Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 (edited) Ma ima kako nema...Na pijacama sigurno Edited November 18, 2016 by Frank Pembleton
nezvanova Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 koja je najbolja pakovana panceta slanina? zlatiborac ne dolazi u obzir, mom sinu je preslana pa ne bih da eksperimentisem i rizikujem... treba mi za slanje avionom, pa bih da pazarim onu vakumiranu, u komadu, dobro zapakovanu iz mnogih razloga /a da tog proizvodjaca mogu naci u maksiju, super ideji, merkatoru, univeru, disu, metrou/ fala, unapred!
nezvanova Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Fala rene, samo mi jos reci gde nje ima? U maxiju sam videa samo zltiborac i topolu, carnex jok...???? Sent from my Z520 using Tapatalk
Recommended Posts