banatjanin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) ko te napao? PIK je jedino što valja, uz Famis - mislim, od tih industrijskih od neindustrijskih - Bata Beška i Mirkove čarolije iz Cveća zla uzeo sam jednom nešto Juhorovo, beše stišnjena šunka valjda, i to na nagovor prodavačice. hteo sam da se vratim da je nateram da pojede to preda mnom. Edited November 3, 2016 by banatjanin
wall Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 I pik se iskvario. Ne može da opstane isečen dva dana. <_<
renne Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 ko te napao? PIK je jedino što valja, uz Famis - mislim, od tih industrijskih od neindustrijskih - Bata Beška i Mirkove čarolije iz Cveća zla uzeo sam jednom nešto Juhorovo, beše stišnjena šunka valjda, i to na nagovor prodavačice. hteo sam da se vratim da je nateram da pojede to preda mnom. Čini mi se baš ti, dúda i utamnićeni gazza
banatjanin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Čini mi se baš ti, dúda i utamnićeni gazza e sad jebajga. prvo - gde tebe, od svih na ovom forumu, ja da napadnem? ne biva. ne sećam se da smo ikada imali klinč. drugo, meni PIK oduvek odličan. možda se nismo složili oko neke mortadele (preferiram Menati)... ali ne sećam se Edited November 3, 2016 by banatjanin
renne Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Bilo, prošlo, ko zna šta se poklopilo :-) Inače Menati +1
banatjanin Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 oj, sad bi je jeo dobra mortadela, obična bela zemička, ali sveža, i puter, pa udri... ajme.
gospa buba Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ja onomad rekao da mi je pik super, pa me napadoše da pojma nemam ja isto volem pik. a na famis ste me nagovorili pa se pridrzavam :D I pik se iskvario. Ne može da opstane isečen dva dana. <_< treba ti pikorez. ne znam da li ima kod nas?
maheem Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 I pik se iskvario. Ne može da opstane isečen dva dana. <_< jebes ga trebalo bi da kace upozorenja: ovoj salami istice rok kroz 5 dana. ma 7 dana pre isteka roka. desavalo se da kupim popodne a sutra ujutro je vec za bacanje pa sad uzimam kolicinu samo za taj dan, eventualno za sutra jutro. zena kupila nedano pilece belo u merkatoru, tj u jebenom konzumu, u kasno popodne, sutra ujutru je to meso bacila.
wall Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 jebes ga trebalo bi da kace upozorenja: ovoj salami istice rok kroz 5 dana. ma 7 dana pre isteka roka. desavalo se da kupim popodne a sutra ujutro je vec za bacanje pa sad uzimam kolicinu samo za taj dan, eventualno za sutra jutro. zena kupila nedano pilece belo u merkatoru, tj u jebenom konzumu, u kasno popodne, sutra ujutru je to meso bacila.Ja tako već neko vreme.Em napičen frižider, moraš izvaditi paštetu pola sata ranije da se odmrzne, iz jaja izlaze pingvini i opet se uljigavi za dva dana. Sada uzmem koliko treba za večeru-dve i vozdra.
wall Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 ja isto volem pik. a na famis ste me nagovorili pa se pridrzavam :D treba ti pikorez. ne znam da li ima kod nas? Ima i baš bih voleo da vidim dok kroz nju pikorezuješ mortadelu. :D
gospa buba Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ima i baš bih voleo da vidim dok kroz nju pikorezuješ mortadelu. :Dpa ne moze mortadela u pikorez, za mortadelu ti treba ono za drva, shto se takmiche strongmeni kad testerishu ^_^
Skyhighatrist Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 NIje, tu je do sada bila Sberbanka, Matijević je jedno 50 metara dalje I kod mene u kraju (Jerković) Juhor ušao u prostor bivše banke (Societe) i Matijević je 50m dalje
Recommended Posts