Frank Pembleton Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Otvorena Yuhor mesara u Starom MerkatoruA video , pre neki dan, jel to umesto Matijevića?
renne Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 NIje, tu je do sada bila Sberbanka, Matijević je jedno 50 metara dalje
katamaran Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Otvorena Yuhor mesara u Starom Merkatoru Njihovo se nesto otvorilo i u Kosovskoj gde je bila Radna zena.
*edited by mod Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Ima i u Vojsilava Ilica jedna. Odlicna im je mortadela sa maslinama.
jorma shparga Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) Kao Yuhor? Tesko, posto to ocajnicki pokusava da utopi, godinama vec... Pre ce se vratiti kroz Maxi, ionako je sav prostor njegov! Edited November 3, 2016 by jorma shparga
nautilus Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ima i u Vojsilava Ilica jedna. Odlicna im je mortadela sa maslinama. sta znam, meni je juhotova mortadela poprilicno odvratna. ali mi se karneksova svidja. stvar ukusa :D
gospa buba Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 sta znam, meni je juhotova mortadela poprilicno odvratna. ali mi se karneksova svidja. stvar ukusa :D definitivno stvar ukusa. to je sve ionako svuda minimum chetvrti put mrtvo
*edited by mod Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 sta znam, meni je juhotova mortadela poprilicno odvratna. ali mi se karneksova svidja. stvar ukusa :D Obicna mi se brzo usmrdi, ali ova sa maslinama me drugacije radi :D
djeneralche Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Hrvatska udruga potrosaca ili kako se to zove vec je radilo analize suhomesnatih proizvoda i mortadele su imale najmanje nekih sastojaka, nisam siguran da li nitrata ili aditiva.
djeneralche Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 (edited) :) Ok je mortadela, jedem redovno. Edited November 3, 2016 by djeneralche
renne Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Ja onomad rekao da mi je pik super, pa me napadoše da pojma nemam
Barti66 Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Najbolji ubedljivo i to ne samo za mortadelu, zlatna (praška) im je vr'... Nemaju pojma.
Recommended Posts