November 2, 20168 yr Otvorena Yuhor mesara u Starom MerkatoruA video , pre neki dan, jel to umesto Matijevića?
November 2, 20168 yr Otvorena Yuhor mesara u Starom Merkatoru Njihovo se nesto otvorilo i u Kosovskoj gde je bila Radna zena.
November 3, 20168 yr Kao Yuhor? Tesko, posto to ocajnicki pokusava da utopi, godinama vec... Pre ce se vratiti kroz Maxi, ionako je sav prostor njegov! Edited November 3, 20168 yr by jorma shparga
November 3, 20168 yr Ima i u Vojsilava Ilica jedna. Odlicna im je mortadela sa maslinama. sta znam, meni je juhotova mortadela poprilicno odvratna. ali mi se karneksova svidja. stvar ukusa :D
November 3, 20168 yr sta znam, meni je juhotova mortadela poprilicno odvratna. ali mi se karneksova svidja. stvar ukusa :D definitivno stvar ukusa. to je sve ionako svuda minimum chetvrti put mrtvo
November 3, 20168 yr sta znam, meni je juhotova mortadela poprilicno odvratna. ali mi se karneksova svidja. stvar ukusa :D Obicna mi se brzo usmrdi, ali ova sa maslinama me drugacije radi :D
November 3, 20168 yr Hrvatska udruga potrosaca ili kako se to zove vec je radilo analize suhomesnatih proizvoda i mortadele su imale najmanje nekih sastojaka, nisam siguran da li nitrata ili aditiva.
November 3, 20168 yr Najbolji ubedljivo i to ne samo za mortadelu, zlatna (praška) im je vr'... Nemaju pojma.