Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

kod grka na tezgi na kalenic pijaci.

+1

Kačili smo bili i fotku gde mu je tačno tezga...

Posted

Sasvim dobre pihtije i AmanPlus prodavnicama po smešnoj ceni od 149din/kg Mesopromet Velika Plana

Posted

Sasvim dobre pihtije i AmanPlus prodavnicama po smešnoj ceni od 149din/kg Mesopromet Velika Plana

Cekaj sta je AmanPlus?To znaci nisu ove manje...

Posted

Пошла данас да купим, кад оно јок....нема више.Мора да су покуповали ови из Џакарте па режу на коцке и продају.

Лепа парица без по муке и Бог да их види.

Posted

uopšte ne sporim da su dobre, ali jbt: prevoz, pakovanje, radna snaga, struja za kuvanje... i još marža proizvođača, marža trgovca i PDV... pa šta stavljaju unutra ako je 149 dinara kilo?

Posted

Пошла данас да купим, кад оно јок....нема више.Мора да су покуповали ови из Џакарте па режу на коцке и продају.

Лепа парица без по муке и Бог да их види.

Nisu kao Džakartine, tako da nije to to. A i u Džakarti sami kuvaju svoje pi'tije

Posted

El su dobre te džakartine i koliko koštaju ? probao bih negde pihtije, a da znam da su dobre ...

Posted

Mnogo su dobre. Mnogo.

(mislim da je 150rsd porcija, ali Rene će znati bolje)

Posted

Dkartine su više nego odlične, toliko da sam a poršle godine samo jednom za slavu kuvao svoje, sve ostalo kupovao i donosio ili jeo tamo

Porcija je 130 dinara

Posted

uopšte ne sporim da su dobre, ali jbt: prevoz, pakovanje, radna snaga, struja za kuvanje... i još marža proizvođača, marža trgovca i PDV... pa šta stavljaju unutra ako je 149 dinara kilo?

Nogice u maloprodaji 95din/Kg,a na veliko bukvalno ti poklone,tako da ima zarade,sve da ga pakuju u neko fesni pakovanje.

Posted

pihtije koje su blizu savršenstva, ali i prilično skupe 500din/kg mesara Žabac, donji nivo Starog merkatora

Na istom mestu predobre bajadere 1500 din/kg