Frile Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Bilo, više puta. Dobro je ako su još u životu, mislio sam da su bankrotirali. Imam njihov liveni gril tiganj, sunce me ogrejalo kada sam ga metio na plinsku ringlu. Sada samo na njemu pečem ćevape. Zadimim ceo stan ali nema veze.
Frank Pembleton Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 je l bilo ovo? gusano sudje http://www.gasiks.com/index.php/oprema-za-kuvanje-plinska-plin-gas-sporeti/liveni-tucani-tiganji-kotlici-kazance-gas-plin-plinski Jesi probala da naručiš?Ja pre dve godine zvao i krenuo redom i nema, nema, nema, biće zovite, nema...
darling Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 da, jesam, ono sto sam trazila imali su. rekla mi zena s telefona za narudzbe da uvoze i da se uvek iznenade kad se brzo proda :D
Frank Pembleton Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 da, jesam, ono sto sam trazila imali su. rekla mi zena s telefona za narudzbe da uvoze i da se uvek iznenade kad se brzo proda :D Onda ja nisam imao sreće, a ni živaca...A šta to uvoze i odakle?
katamaran Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Na necemu sto sam juce gledao pise da je uvoz iz Juzne Afrike
darling Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 pise u opisu pojedinacnog proizvoda odakle je kad kliknes. ono sto je mene zanimalo je iz slovenije i juzne afrike.
Frile Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ja sam bio ubeđen da su tiganji, ploče i sačevi prozvod livnice u Guči. Ne sećam kako sam došao do tog zaključka. Zato sam i spomenuo bankrotiranje, pošto je livnica otišla dođavola, mislio sam da je to možda roba sa zaliha.
Frank Pembleton Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ja sam bio ubeđen da su tiganji, ploče i sačevi prozvod livnice u Guči. Ne sećam kako sam došao do tog zaključka. Zato sam i spomenuo bankrotiranje, pošto je livnica otišla dođavola, mislio sam da je to možda roba sa zaliha. Ja sam ovde naisao na mali tucani, i pitam prodavca u radnji, ona radnja sto ima od turskih grejalica do rutera : Jeste u kontaktu sa njima? A on ce meni: Mozda samo preko zatvorskih cuvara...
katamaran Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 @ forumski dojceri (valjda ce neki da zadje na ovu temu) Rewe bi trebalo da ima svuda po velikom gradu? https://www.rewe.de Treba mi neki jaci trgovinski lanac a da mogu da vidim ponudu sa cenama online.
Venom Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Da, svuda. Ako trazis nesto posebno, imas dobre sanse da nadjes tamo. Aldi, Netto ili recimo Lidl uglavnom nemaju poznatije marke, nego neke svoje ili generalno jeftinije.
katamaran Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 (edited) Hvala puno :) Ko da ne znas sta bih ja mogao da trazim #junkie https://www.rewe.de/service/suche/?search=Chili+Sauce Komsinica mi se vraca iz Dizeldorfa za neki dan pa da je posaljem malo u soping. edit: mnogo im je smaracka fora sto ne pise cena nego cena po kolicini. Edited October 7, 2016 by katamaran
Venom Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Od velikih lanaca Rewe, Edeka, Tegut. Moguce da ima jos nekih kojih nema kod mene toliko. U Tegutu imas najbolje sanse da nadjes nesto egzoticno (npr. videh skoro da imaju i balkansku policu :D), ali je i najskuplji. Al dobro, ne kupujes 100 komada. A da: dobra ideja je i neka manja azijska, arapska itsl. radnja. Toga sigurno ima u Dizeldorfu. Edited October 8, 2016 by Venom
Čutura Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 je l bilo ovo? gusano sudje http://www.gasiks.com/index.php/oprema-za-kuvanje-plinska-plin-gas-sporeti/liveni-tucani-tiganji-kotlici-kazance-gas-plin-plinski bilo, ja postavljao, uzeo od njih rostilj tiganj i onaj komplet od tri komada. sve su imali kad sam trazio..
ivy Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) jel se dimi puno pri upotrebi? zanima me grill tiganj Edited October 9, 2016 by ivy
Recommended Posts