katamaran Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Provolone sir? Silbo ima na sajtu neko pakovanje od 5 kg al ga nema u njihovoj radnji na Slaviji jer tamo nema secenja. Metro valjda ima al ne znam da li imaju manja pakovanja.
katamaran Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Kad vec pominjete pesto na Slaviji ima neka tegla od kilo za 970 kinti. Moguce da se priblizio istek roka trajanja.
beta Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) je l jeo neko pivoladu? pivolada??? prvo sam pomislila, evo najzad i serbian vegemite. onda malo bolje pogledam pa vidim jabuke i cimet alal vera onome ko je smislio naziv proizvoda teško da ću da probam Edited October 5, 2016 by beta kentauri
zola89 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 ja sam probao, nekako najvise podseca na chatni od jabuka.
beta Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 (edited) što, odlično je besmislen naziv proizvoda, pivo-lada. koliko je mudrosti potrebno da se jabuke ispeku u rerni, propasiraju, i da im se dodaju šećer, cimet i karanfilić? bacanje para. Edited October 6, 2016 by beta kentauri
Frank Pembleton Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Čekajte, sad ne razumem, koji je sastav toga? Ima li ikakve veze sa pivom? ....shit has hit the fan...
beta Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 ima veze sa pivom koliko i ja sa kraljicom katarinom
renne Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Čekajte, sad ne razumem, koji je sastav toga? Ima li ikakve veze sa pivom? ....shit has hit the fan... pa ima, mešaju se jabuke sa pivom
darling Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 meni je ime divno, super je i dizajnirano, al nije moj djir. kupila sam u idei, nek stoje, to mi je jednostavno resenje za poklone prijateljima sirom jugoslavije. ima piva, kako nema, poenta je u pivu. Nema granica kulinarskoj kreativnosti – a to je dokazao tim Kabinet pivare i šef Dejan Maksimović Max. Posle nekoliko meseci istraživanja i isprobavanja, nastala je Pivolada Plavo – slatki namaz u kojem se nalazi pivo, pečene jabuke sa cimetom, zvezdastim anisom i karanfilićem.
InvisibleLight Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 (edited) kakav trip, hipsterski proizvod sa imenom koje nastaje spajanjem dva simbola radnicke klase - pivo i lada u stvari mozda i nije paradoks, to simbolicno prisvajanje radnickih obelezja je u sustini hipsterizma i koliko kosta to vops + lada iskustvo? 300-400din? edit - da preduhitrim razjasnjenje- jasno je da je ime od 'kinderlada' 'linolada' i sl... Edited October 6, 2016 by InvisibleLight
darling Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 je l bilo ovo? gusano sudje http://www.gasiks.com/index.php/oprema-za-kuvanje-plinska-plin-gas-sporeti/liveni-tucani-tiganji-kotlici-kazance-gas-plin-plinski
Recommended Posts