Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Pao je i meni na pamet al poslednje 3 setnje do tog Maksija su bilke neuspesne. Prosli put sam prvo svratio u Rodu u prolazu na Terazijama jer je tamo prvo vidjen i naravno nije ga bilo

Sad mi se otvorila neka velika Aroma u sledecoj ulici al nikako da svratim.

• Replies 7.2k
  • Views 674k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Ja danas opet pazario u maxiju kod fontane

ima i za gđa bubu svih famisovih proizvoda

Ne bi me mrzelo da odem biciklom al mi se ne ostavlja ispred. Prevozom me mrzi da odem.

Moracu da navatam nekog entuzijastu da otpedalamo zajedno da mi cuva biciklu :)

edit: ne znam da li sam pominjao ali izgleda da i iz zelenog halapenja moze da se ostavi seme ako hoces da gajis. Mozda bude nesto manji procenat klijavosti al koliko sam bacio pogled izgleda da ni to nije problem. Masovno ljudi ostavljaju seme iz zelenih jer se crvene (zrele) skoro nigde ne prodaju.

Edited by katamaran

Vredi overiti i Tempo kod CZ-a (Bačvanska), prošlog utorka je bilo halapenjosa i obeju vrsta habanera.

e, tenks. uzela ja danas kodmene neku bechku salamu, kuche mi se navzlo na noge chim sa ushla u kucui obozava me ceo dan, a i deca, i neke kobasice. a za leberkas cu se zaputim u bespuca velikog maksija, junior bash voli, pa bar nek krka kvalitetno djubre :D

i ja uzo danas bečku, vrh

Poslednja sam bila u društvenoj igri i moram da kupim meso za roštilj sutra. Gde je najbolje da kupim meso? Mama mi kaže da idem kod Turkovića ili u neku mesaru iz Kraljeva u Njegoševoj. Bitni su mi ćevapčići da su kao u BiH.

Kao u BiH nećeš naći nigde

Ja ću da zamesim po tvom receptu ako treba. :D Turković ima ovčetine?

3/4 teletine

1/4 ovčetine

dva puta samleveno

Teletine ili junetine? I koji deo da tražim?

Plus, je l ima neki trik pomoću kućevnih stvari da napravim ćevape ili moram šakama da izrolam?

moji koriste ovako neku spravicu

kalup_za_cevap_miskoni_1456_1202.jpg

Teletine ili junetine? I koji deo da tražim?

Plus, je l ima neki trik pomoću kućevnih stvari da napravim ćevape ili moram šakama da izrolam?

pardon junetine, može da je masniji komad

uzmi neku flašu plastičnu od 1.5l odseci je 4-5-6 cm od vrha nek ti taj patrljak služi kao levak kroz koji proturaš meso. pre toga zamesi meso sa lukom, so i biber

Edited by kud u maglu Simoviću

Gde uzimate ovčetinu?

....shit has hit the fan...

Hvala, drugari!

Sad mi je sve eskaliralo, moram i da pribavim i rebra ogromnu količinu da izmariniram včrs.

Inače, moram priznati, ja sam gadljiva na to upravljanje mesom. Ne znam kako ću. Pratiću recepte odavde.