Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

ovo je super i kad se prepolovi/ucetvori (zavisi koliko je veliko) pa se preko baci slana srdelica, kap limuna i malo bibera. kupio foru na nekoj zurci,mnogo dobro. 

sirova endivija ili prethodno propržena?

Posted

Ako već neko nije negde drugde zabeležio: krenula je sezona ovčijeg kiselog mleka marke "Biser", viđeno i danas kupljeno u Kruna komercu. Bilo bi lepo da, kao i lane, potraje do kraja jula.

e hvala za info. zeljno sam ga iscekivala, danima gledam u rodi jel stiglo..

Posted

sirova endivija ili prethodno propržena?

ja jeo sirovu. verovatno bi bilo dobro i da se baci na vreo tiganj na kratko al nije ni ovako 'rskavo lose. 

• 2 weeks later...
Posted

Jel zna neko gde ima, ako ima da se pazari dragon fruit(pitaya) u Beogradu?

• 2 weeks later...
Posted

susenih maslina?

po mogucstvu info za Novi Sad

Posted

U Srbiji  video samo u Super Veru na NBGu, među maslinama na merenje

Sebi dovlačim iz Skoplja

Posted

:(

ja sam imala jako dobru turu iz Bara a trenutno jedem one iz maxija al reko dal se zna za jos neke 

Posted

malo je glupo da ja iz provincije dajem savete, ali ja sam u merkatoru /u novom sadu/ nekada nabavljala suve masline /pre godinu dana npr/ ili u univeru kod nas u zr, pa bi trebalo da ih ima i kod vas, s tim sto su ove iz merkatora bolje.  

Posted

malo je glupo da ja iz provincije dajem savete, ali ja sam u merkatoru /u novom sadu/ nekada nabavljala suve masline /pre godinu dana npr/ ili u univeru kod nas u zr, pa bi trebalo da ih ima i kod vas, s tim sto su ove iz merkatora bolje.  

provincijalka zna!

u merkatoru ih ovih dana retko možeš naći al su neuporedivo bolje od maslina iz univera

Posted

Bila neka specijalizovana maslinarska radnja u M. Dimitrijevića, držali su 10ak vrsta grčkih maslina (među njima i sušene), ulje sa M. Lošinja, pirotski sir... na uglu sa D. Đerđa. Valjda nisu zatvorili.

• 2 weeks later...
Posted

zna li neko gde ima da se pazari maslinovo ulje u spreju /tako neko, otprilike/? pokusala da stavim ulje u neku ispraznjenu bocicu sa mehanizmom za prskanje u kojoj je bio kiseonik, ali je taj mehanizam neprilagodjen gustini ulja, pa to, istina, funkcionise, ali se ne rasprskava bas kao sto sam zamislila. a treba mi sad kad je pocela sezona paradajza, kada pravim kaprese, najzgodnije mi je da rasprscem ulje...