April 12, 20169 yr Ovo, može sveže kao salata, može da se griluje na tiganju uh, ja volem i to zarolano u listić pršute, pa prepečeno, pa zaliveno hcmuljem si zapamtio pošto? Edited April 12, 20169 yr by banatjanin
April 21, 20169 yr Ako već neko nije negde drugde zabeležio: krenula je sezona ovčijeg kiselog mleka marke "Biser", viđeno i danas kupljeno u Kruna komercu. Bilo bi lepo da, kao i lane, potraje do kraja jula.
April 22, 20169 yr ja kupim neko Milesevsko ovcije mleko(6%mm) iz Novog Mileseva..u Nsu ga ima u Muza radnjama
April 22, 20169 yr Stigao Biser i u Mahi U Kruni je sada 104 za čašu, što je, čini mi se, isto kao i prošle sezone. Mahi i Vero su lane zacepljivali po oko 120 dindžosa, je li tako i sada?
April 22, 20169 yr uh, ja volem i to zarolano u listić pršute, pa prepečeno, pa zaliveno hcmuljem si zapamtio pošto? ovo je super i kad se prepolovi/ucetvori (zavisi koliko je veliko) pa se preko baci slana srdelica, kap limuna i malo bibera. kupio foru na nekoj zurci,mnogo dobro.