April 8, 20169 yr kod Nade na cvetku, tanke, roštiljske, malo ljute, sjajne ed. zapravo mislim da ima iste takve ali koje nisu ljute ni malo Nada je dvorski snabdevac...[emoji6]
April 8, 20169 yr Nada je dvorski snabdevac...[emoji6] koji dvor snabdeva ? da znam, pa da je izbegavam ubuduće ?
April 8, 20169 yr Šta je Kozara? (da ne misliš na Martinovića kog pominjem? Mesara - market, tamo pre Univerexporta?) Čekaj Martinović je bio tamo gde je sad DIS ali ja sam ih video u onoj sivoj novoj zgradi bliže Imocentru samo na drugoj strani, kojom 95-ica ide ka gradu, mala radnja...
April 8, 20169 yr Čekaj Martinović je bio tamo gde je sad DIS ali ja sam ih video u onoj sivoj novoj zgradi bliže Imocentru samo na drugoj strani, kojom 95-ica ide ka gradu, mala radnja... tako je. bio je i u toj novoj sivoj zgradi, ali je zatvoreno i tu u međuvremenu
April 8, 20169 yr tako je. bio je i u toj novoj sivoj zgradi, ali je zatvoreno i tu u međuvremenuPih bezveze.
April 9, 20169 yr Gde je tacno na Kalenicu ta grcka tezga? Evo ga Grk u crvenom kvadratiću... Uzeo malopre bakalar, imao je svašta nešto, ulja, kapare, masline, alve, nešto suvih začina, neku dimljenu ribu ('ladno nisam zapamtio šta je), nije bilo fete, biće verovatno sutra...
April 12, 20169 yr Cikoriju je pila moja nana, ranih osamdesetih kao zamenu za kafu, u vreme neke spektakularne nestašice. Na pakovanju je bio nacrtan ljubičasti cvet. Kakav je sad ovo kupus?
April 12, 20169 yr cikorija je i biljka od koje se pravi zamena za kafu i salata (nemam pojma poreklo reci i razlog za istost)
April 12, 20169 yr Cikoriju je pila moja nana, ranih osamdesetih kao zamenu za kafu, u vreme neke spektakularne nestašice. Na pakovanju je bio nacrtan ljubičasti cvet. Kakav je sad ovo kupus? To je bela kafa (cigura), mislim da je u pitanju koren ove biljke, pržen. Non stop su nam privaljivali tu belu kafu kad smo bili klinci.
April 12, 20169 yr To je bela kafa (cigura), mislim da je u pitanju koren ove biljke, pržen. Non stop su nam privaljivali tu belu kafu kad smo bili klinci. Zato si sad tako lepa i bujna.