March 27, 20169 yr Koliko košta tahini? oko 800 kinti http://www.biospajz.rs/tahini---susamova-pasta-680-gr.html
March 27, 20169 yr to je makedonski, pitala je za grcki ;) aa nije makedonski, srpski je, izvinjavam se. :) Koliko košta tahini? nistam pitala. Edited March 27, 20169 yr by darling
March 27, 20169 yr Nisam citao prethodne postove Sad i mene zanima kolko je tahini :) to je makedonski, pitala je za grcki ;) aa nije makedonski, srpski je, izvinjavam se. :) Makednoski jos jeftiniji. Hiljadarka teglica http://www.biospajz.rs/tahini---susamova-pasta-720-gr.html Cini mi se da Banacanin rece da ga je zeznuto napraviti al meni ovo bas deluje laganica Edited March 27, 20169 yr by katamaran
March 27, 20169 yr jednostavno je, samo ti treba blender. ko prvi bude iso na kalenic, nek proveri posto je.
March 28, 20169 yr yolo je zakazao. jel treba sama da otkrijem grka ja sto se na kalenic zaputim dvaput godisnje...
March 28, 20169 yr Samo da prijavim jedan hejt. Barbuni na Kaleniću 1600 dinara kilo. Na moru 3e sitni, 5e krupni. Sačuvaj bože.
March 28, 20169 yr Samo da prijavim jedan hejt. Barbuni na Kaleniću 1600 dinara kilo. Na moru 3e sitni, 5e krupni. Sačuvaj bože. A ti idi do mora pa kupi....Lako je iz fotelje... Edited March 28, 20169 yr by Frank Pembleton
March 28, 20169 yr A ti idi do mora pa kupi.... Lako je iz fotelje... Kod drugih proizvoda nije takva diskrepanca.
March 28, 20169 yr Gde je tacno na Kalenicu ta grcka tezga? kad udjes iz njegoseve, onaj blok tezgi s desne strane, oivicen ribarnicama. tu obicno nije guzvanjac, lako ces ga naci. navrh tezge ima karton na kom hemijskom pise grcka feta i bakalar, tako sam i obratila paznju. koliko sam shvatila, dolazi vikendom.
March 28, 20169 yr kad udjes iz njegoseve, onaj blok tezgi s desne strane, oivicen ribarnicama. tu obicno nije guzvanjac, lako ces ga naci. navrh tezge ima karton na kom hemijskom pise grcka feta i bakalar, tako sam i obratila paznju. koliko sam shvatila, dolazi vikendom. nisam tu za vikend, ali moraću da pošaljem ženu jbt, prođe zima, a ja bakalara hasao svega jednom yolo je na dalekom istoku, zato se ne javlja
March 28, 20169 yr kupila sam juce zadnji, stavila sam ga u vodu, danas cu ga kuvati. odlican je, cist, mesnat, beo, jako sam zadovoljna. rekao je da ce sledeceg vikenda biti jos.