pacey defender Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Šta je problem u jodu? pitam, ne znam.
Skyhighatrist Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 mora biti jodirana od 12 do 18 mg/kg soli, ili od 16 do 24 mg kalijum-jodida po kg soli, ili od 20 do 30 mg kalijum-jodata po kg soli Bio sam ubeđen da se samo kamena so jodira <_<
sandine Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 a sto ne donosis so iz inostranstva? ja vec godinama nisam kupio so u stradiji. Ja vec dve godine trosim ovu,kupljeno u Italiji.
katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Vidjen negde? Bilo ga je u onoj srusenoj radnji pored Save. Imaju oni jos jednu radnju na Karaburmi al bas da se ne cimam zbog cili sosa. Regularno ga je uvezla neka firma iz Zemuna tako da ga valjda ima jos negde edit: i ostale bih rado probao http://www.typisch-belgisch.be/images-new/hollandse-sauzen/remia.sauzen.2.jpg Edited January 14, 2016 by katamaran
katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ako je verovati internet prodavnicama Idea, Maxi i Univer nemaju nista Remia Vero mi je poslednja nada. Cini mi se da sam tamo video bar majonez.
ljuttko Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ima li neko preporuku za mesaru koja prodaje sušenu ovčetinu tzv stelju . Kiseli kupus čeka -_-
renne Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Imaš odličnu stelju u Starom merkatoru, lik koji prodaje i kozji sir i čvarke, uvek je veliki red, u donjem nivou, pored Perutnina ptuj prodavnice
*edited by mod Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Da li zna neko gde ima da se nadje Yuhorova mortadela sa maslinama? Ali da je siri centar. Nasao sam jednom na NBG u Goce delceva pa mi je palo na pamet pre neki dan ali nigde je nisam primetio.
Аврам Гојић Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Ko voli ljute papricice, trk u veliki Maksi. 1) Jalapeno, svez - 339din/kg. Upravo pravim popperse. 2) Yellow habanero, ista cena. 3) Maleni komplet superhotsa, oko 250din. Ima pet paprika, ukljucujuci i jednu, koliko vidim, naga jolokiya. 4) Kesa sa dvadesetak padron paprika, oko 200 dinara.
Аврам Гојић Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Popersi, brate. Napuniš mešavinom sira i začina, ispohuješ i ispržiš. Ili napraviš kao obične punjene papričice, bez pohovanja ali sa pečenjem u rerni. Možeš da ih dodaješ u čili, daju fantastičan ukus.
yolo Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 aaaa to su popersi, u moje vreme se sfinkter drugacije opustao :)
Recommended Posts