Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Uh jbte ako ti nemas gde , mi ostali najebasmo...

Uobičajeni "osumnjičeni" nemaju, jbg, a ne bih da lutam po gradu kao gluva kučka.

• Replies 7.2k
  • Views 673.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Imaš odležali ramstek u Hiper, danas prodaja, ali cena 3500

Slično pitanje - ima li preporuka za mesaru u BG gde mogu da mi prodaju "krmenadle" sredjene na ovaj način?

attachicon.gifherbed-pork-ribeye-roas--with-cauliflower_hr-300x225.jpg

koliko znam, nema.

potpuno drugi način obrade svinje od onoga koji se praktikuje kod nas. tražio i ja, kao i rebra u komadu. jedino ako znaš nekog privatnog mesara koji hoće specijalno za tebe da odradi

koliko znam, nema.

potpuno drugi način obrade svinje od onoga koji se praktikuje kod nas. tražio i ja, kao i rebra u komadu. jedino ako znaš nekog privatnog mesara koji hoće specijalno za tebe da odradi

Ja se tako jednom odvažio kod lokalnog mesara da ga pitam : Jel imaš ovo? I pokažem mu sliku na telefonu.

Pogledao me i rekao: Dečko jesi ti u nekoj sekti a?

Jel vidja neko Na eks sokove po gradskim marketima (maxi, idea, univer...)? Smara me stalno da ih vucem iz Metroa a realno su klasa za sve ostale sokove u tom cenovnom rangu.

Treba mi brzo informacija gde ima da se kupi celo prase za pecenje. Hvala.

u gepeku na kalenicu ili bilo kojoj drugoj pijaci, tj u neposrednoj okolini.

A kako se pronalaze ti gepekari? Treba mi infomza drugaricu koja nije nesto vicna pijacnim akcijama.

napadaju te sami oko ulaza na pijacu blizu parkinga.

Hvala, videće da li su joj preveliki prasići kod Šicka, pa ako jesu, pravac Kalenić 

ah to je standardni problem

na kalenicu ili na bilo kojoj vecoj pijaci prasice prodaju i u hali gde se redovno prodaje zivina

U Rodi juče celi od 9 do 15 kg očišćeni

Imas u mesnicama na cvetku, caca jutros kupovao neko meso pa vidio i prasice, kaze da su dobri.

A koliko je kilo?

Poslato sa WC šolje by BVK

ne znam, kupovao je meso za sarmu :(