Аврам Гојић Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Uh jbte ako ti nemas gde , mi ostali najebasmo... Uobičajeni "osumnjičeni" nemaju, jbg, a ne bih da lutam po gradu kao gluva kučka.
renne Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Imaš odležali ramstek u Hiper, danas prodaja, ali cena 3500
banatjanin Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Slično pitanje - ima li preporuka za mesaru u BG gde mogu da mi prodaju "krmenadle" sredjene na ovaj način? herbed-pork-ribeye-roas--with-cauliflower_hr-300x225.jpg koliko znam, nema. potpuno drugi način obrade svinje od onoga koji se praktikuje kod nas. tražio i ja, kao i rebra u komadu. jedino ako znaš nekog privatnog mesara koji hoće specijalno za tebe da odradi
Frank Pembleton Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 koliko znam, nema. potpuno drugi način obrade svinje od onoga koji se praktikuje kod nas. tražio i ja, kao i rebra u komadu. jedino ako znaš nekog privatnog mesara koji hoće specijalno za tebe da odradi Ja se tako jednom odvažio kod lokalnog mesara da ga pitam : Jel imaš ovo? I pokažem mu sliku na telefonu.Pogledao me i rekao: Dečko jesi ti u nekoj sekti a?
katamaran Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Jel vidja neko Na eks sokove po gradskim marketima (maxi, idea, univer...)? Smara me stalno da ih vucem iz Metroa a realno su klasa za sve ostale sokove u tom cenovnom rangu.
Аврам Гојић Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Treba mi brzo informacija gde ima da se kupi celo prase za pecenje. Hvala.
yolo Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 u gepeku na kalenicu ili bilo kojoj drugoj pijaci, tj u neposrednoj okolini.
Аврам Гојић Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 A kako se pronalaze ti gepekari? Treba mi infomza drugaricu koja nije nesto vicna pijacnim akcijama.
yolo Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 napadaju te sami oko ulaza na pijacu blizu parkinga.
Аврам Гојић Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Hvala, videće da li su joj preveliki prasići kod Šicka, pa ako jesu, pravac Kalenić
yolo Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 ah to je standardni problem na kalenicu ili na bilo kojoj vecoj pijaci prasice prodaju i u hali gde se redovno prodaje zivina
nautilus Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Imas u mesnicama na cvetku, caca jutros kupovao neko meso pa vidio i prasice, kaze da su dobri.
Frank Pembleton Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 A koliko je kilo? Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts