Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

Uh jbte ako ti nemas gde , mi ostali najebasmo...

Uobičajeni "osumnjičeni" nemaju, jbg, a ne bih da lutam po gradu kao gluva kučka.

Posted

Imaš odležali ramstek u Hiper, danas prodaja, ali cena 3500

Posted

Slično pitanje - ima li preporuka za mesaru u BG gde mogu da mi prodaju "krmenadle" sredjene na ovaj način?

attachicon.gifherbed-pork-ribeye-roas--with-cauliflower_hr-300x225.jpg

koliko znam, nema.

potpuno drugi način obrade svinje od onoga koji se praktikuje kod nas. tražio i ja, kao i rebra u komadu. jedino ako znaš nekog privatnog mesara koji hoće specijalno za tebe da odradi

Posted

koliko znam, nema.

potpuno drugi način obrade svinje od onoga koji se praktikuje kod nas. tražio i ja, kao i rebra u komadu. jedino ako znaš nekog privatnog mesara koji hoće specijalno za tebe da odradi

Ja se tako jednom odvažio kod lokalnog mesara da ga pitam : Jel imaš ovo? I pokažem mu sliku na telefonu.

Pogledao me i rekao: Dečko jesi ti u nekoj sekti a?

Posted

Jel vidja neko Na eks sokove po gradskim marketima (maxi, idea, univer...)? Smara me stalno da ih vucem iz Metroa a realno su klasa za sve ostale sokove u tom cenovnom rangu.

Posted

Treba mi brzo informacija gde ima da se kupi celo prase za pecenje. Hvala.

Posted

u gepeku na kalenicu ili bilo kojoj drugoj pijaci, tj u neposrednoj okolini.

Posted

A kako se pronalaze ti gepekari? Treba mi infomza drugaricu koja nije nesto vicna pijacnim akcijama.

Posted

napadaju te sami oko ulaza na pijacu blizu parkinga.

Posted

Hvala, videće da li su joj preveliki prasići kod Šicka, pa ako jesu, pravac Kalenić 

Posted

ah to je standardni problem

na kalenicu ili na bilo kojoj vecoj pijaci prasice prodaju i u hali gde se redovno prodaje zivina

Posted

U Rodi juče celi od 9 do 15 kg očišćeni

Posted

Imas u mesnicama na cvetku, caca jutros kupovao neko meso pa vidio i prasice, kaze da su dobri.

Posted

A koliko je kilo?

Poslato sa WC šolje by BVK