December 20, 20159 yr Ja sam taj koji promovise bezdansku papriku na forumu. Ne znam za tog coveka i njegov proizvod, imas li ime lika? Da nije Đerđ Kiš, njegova je dobila sva živa priznanja ali mu ime ne zvuči baš srpski http://www.kisspaprika.com/ javite ako ima u bg-u
December 26, 20159 yr Ja sam taj koji promovise bezdansku papriku na forumu. Ne znam za tog coveka i njegov proizvod, imas li ime lika? Da nije Đerđ Kiš, njegova je dobila sva živa priznanja ali mu ime ne zvuči baš srpski madjaron je, nego su ga pederasi iz zirija zbog srpskog drzavljanstva izbacili iz natjecaja. odnosno iskoristili taj fakat. inace je navodno zavladala panika na tom takmicenju kada je otvorio kesu sa paprikom. bice da je taj, nema drugi.
December 27, 20159 yr jeste li porucivali od tog Kisa?Jel ima neki cenovnik?Minimum koji se porucuje?Ili mora da se ide tamo?
December 27, 20159 yr Nisam poručivao, uvek sam kupovao na licu mesta... Pitanje: gde ima da se kupi kondenzovano mleko? Želim praviti key lime pie, u sve ozbiljne recepte ide kondenzovano mleko.
December 27, 20159 yr Nisam poručivao, uvek sam kupovao na licu mesta... Pitanje: gde ima da se kupi kondenzovano mleko? Želim praviti key lime pie, u sve ozbiljne recepte ide kondenzovano mleko. Hiper
December 28, 20159 yr trapist mlekare livno šije ostala sranja u istom cenovnom rangu gde ima i posto?
December 28, 20159 yr Slično pitanje - ima li preporuka za mesaru u BG gde mogu da mi prodaju "krmenadle" sredjene na ovaj način?