JakeBlues Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Videh da uvozimo pasulj (pasuljicu) iz Etiopije. Ta zemlja je uvek bila reper za glad, a eto mi od njih uvozimo hranu.
Аврам Гојић Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Zelim da pozdravim sve u studiju i da pohvalim futoski kupus za sarmu (vec odvojeni listovi) iz Univerexporta. Kao da su stampani u 3D stampacu, nikada lakse nisam napravio sarmu.
MayDay Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A kakav je ukus? Ja sam savijala u kupusu iz Maksija, isto futoški, pa mi ispala prekisela. Zato ćemo i ove godine imati kupus iz domaće radinosti.
Аврам Гојић Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Ukus bez greske. Univerexport u principu ne gresi kada su te stvari u pitanju. Edited December 3, 2015 by Аврам Гојић
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Ukus bez greske. Univerexport u principu ne gresi kada su te stvari u pitanju. +1000
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Mislim da je oko 550 din...i to ona manja
banatjanin Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ukus bez greske. Univerexport u principu ne gresi kada su te stvari u pitanju. jbg, meni prekiseo, čak i kad operem listove. to im pakuje Ćulum iz Futoga. imam ženu na zrenjaninskoj pijaci od koje kupujem, Slavica, kupus potpuno ludilo. koliko meni treba godišnje, ne isplati se da stavljam i ovo mi je savršeno rešenje.
Strucnjak Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Drugari, da li ovo moze da se pazari negde u Beogradu ili moram potegnuti do Ikee?
nenad Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jaka cena al moram da uzmem da probam. jaka, ali mislim da je manje nego sto je bila u merkatoru. tamo je bilo oko 650, ako se dobro secam.
renne Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 juče gledao 660 je u merkatoru A svuda po bosni je veliko pakovanje 6.5km
nenad Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 juče gledao 660 je u merkatoru A svuda po bosni je veliko pakovanje 6.5km jbt , svaki put se skenjam kad vidim ovo.
Recommended Posts