December 3, 20159 yr Videh da uvozimo pasulj (pasuljicu) iz Etiopije. Ta zemlja je uvek bila reper za glad, a eto mi od njih uvozimo hranu.
December 3, 20159 yr Zelim da pozdravim sve u studiju i da pohvalim futoski kupus za sarmu (vec odvojeni listovi) iz Univerexporta. Kao da su stampani u 3D stampacu, nikada lakse nisam napravio sarmu.
December 3, 20159 yr A kakav je ukus? Ja sam savijala u kupusu iz Maksija, isto futoški, pa mi ispala prekisela. Zato ćemo i ove godine imati kupus iz domaće radinosti.
December 3, 20159 yr Ukus bez greske. Univerexport u principu ne gresi kada su te stvari u pitanju. Edited December 3, 20159 yr by Аврам Гојић
December 3, 20159 yr Ukus bez greske. Univerexport u principu ne gresi kada su te stvari u pitanju. +1000
December 4, 20159 yr Ukus bez greske. Univerexport u principu ne gresi kada su te stvari u pitanju. jbg, meni prekiseo, čak i kad operem listove. to im pakuje Ćulum iz Futoga. imam ženu na zrenjaninskoj pijaci od koje kupujem, Slavica, kupus potpuno ludilo. koliko meni treba godišnje, ne isplati se da stavljam i ovo mi je savršeno rešenje.
December 4, 20159 yr Drugari, da li ovo moze da se pazari negde u Beogradu ili moram potegnuti do Ikee?
December 4, 20159 yr Jaka cena al moram da uzmem da probam. jaka, ali mislim da je manje nego sto je bila u merkatoru. tamo je bilo oko 650, ako se dobro secam.
December 4, 20159 yr juče gledao 660 je u merkatoru A svuda po bosni je veliko pakovanje 6.5km jbt , svaki put se skenjam kad vidim ovo.