November 7, 20159 yr jes' da ne pitam gde da pazarim, al'ne znam gde bi drugo elem, najsrdačnija preporuka za ovaj proizvod ima da se kupi u deemovima 85% je morska so, ostalo je začinsko bilje fantastičnu aromu ima razne vegete, c začini,bio začini i ostale 'čini, hemijski bućkuriš spram ovoga
November 7, 20159 yr jes' da ne pitam gde da pazarim, al'ne znam gde bi drugo elem, najsrdačnija preporuka za ovaj proizvod ima da se kupi u deemovima 85% je morska so, ostalo je začinsko bilje fantastičnu aromu ima razne vegete, c začini,bio začini i ostale 'čini, hemijski bućkuriš spram ovoga Jel skupo?
November 7, 20159 yr pa koliko moze biti skupo nesto sto ce da vam traje pola godine, mozda 100-200 din vise od trovacke vegete
November 7, 20159 yr pa ne znam kolko je skupo. bash cu da bachim pogleda. s obzirom da je po kile... Edited November 7, 20159 yr by gospa buba
November 7, 20159 yr pa koliko vi ljudi trošite soli ? ne sećam se tačno, čini mi se nešto preko 300 din da košta
November 18, 20159 yr Ako nekog interesuje, maksi u vojvode stepe, meso divljaci iz zamrzivaca je sa 50% popusta zbog isteka roka, oko 500 din je neko pakovanje srneceg buta.
November 24, 20159 yr Kojim danom ne rade kinezi u bloku 70? Mada me pre svega zanima ona radnja u beloj zgradi a cini mi se da oni rade svaki dan.
November 24, 20159 yr I meni se cini. Buvljak valjda ne radi ponedeljkom a ovi utorkom. Nikako da zapamtim.