duda Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 jes' da ne pitam gde da pazarim, al'ne znam gde bi drugo elem, najsrdačnija preporuka za ovaj proizvod ima da se kupi u deemovima 85% je morska so, ostalo je začinsko bilje fantastičnu aromu ima razne vegete, c začini,bio začini i ostale 'čini, hemijski bućkuriš spram ovoga
Frank Pembleton Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 jes' da ne pitam gde da pazarim, al'ne znam gde bi drugo elem, najsrdačnija preporuka za ovaj proizvod ima da se kupi u deemovima 85% je morska so, ostalo je začinsko bilje fantastičnu aromu ima razne vegete, c začini,bio začini i ostale 'čini, hemijski bućkuriš spram ovoga Jel skupo?
yolo Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 pa koliko moze biti skupo nesto sto ce da vam traje pola godine, mozda 100-200 din vise od trovacke vegete
gospa buba Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) pa ne znam kolko je skupo. bash cu da bachim pogleda. s obzirom da je po kile... Edited November 7, 2015 by gospa buba
duda Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 pa koliko vi ljudi trošite soli ? ne sećam se tačno, čini mi se nešto preko 300 din da košta
eumeswil Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Koja je najbolja konzervirana riba i 'de ima?
djeneralche Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Ako nekog interesuje, maksi u vojvode stepe, meso divljaci iz zamrzivaca je sa 50% popusta zbog isteka roka, oko 500 din je neko pakovanje srneceg buta.
katamaran Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Kojim danom ne rade kinezi u bloku 70? Mada me pre svega zanima ona radnja u beloj zgradi a cini mi se da oni rade svaki dan.
katamaran Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 I meni se cini. Buvljak valjda ne radi ponedeljkom a ovi utorkom. Nikako da zapamtim.
Recommended Posts