November 5, 20159 yr Idea uvrstila u ponudu razne patke i guske, i raznim oblicima i veličinama jel neko pazario tu pacetinu/guscetinu?jel cemu?
November 5, 20159 yr Da, za sada samo Idea, pošto se ponuda prilično razlikujeE jbga kod mene ili ukinute ili transformersi u rodatrone...
November 5, 20159 yr De u centru ima pouzdano uvek da se kupi fina džiga (može pileća, svinjska, votevr), treba mi da ne bazam previše. Bajloni, zelenjak itd.
November 5, 20159 yr U Rodi od novog zasad samo Vindija curetina. Doduse jeftinija od one koja je bila dosad.
November 5, 20159 yr Ja bih da pohvalim Agropapuk mesaru u Goce Delčeva, em im dobro meso em ima svašta em je usluga strava. Mal' ne padoh u nesves' koliko ljubazan čovek uslužuje.
November 6, 20159 yr Imate i lika u Starom Merkatoru, pored Perutnine ptuj tezga, lako je pronaći. Uvek dvadesetak ljudi čeka u redu Imaš li još neku preporuku za pijacu u Ol' Merkatoru? Dobar sremski sir uzimam od jedne žene koja je samo subotom tu i imam tezgu gde je paradajz vrhunski. Daj preporuke za sir, kajmak, čvarke i neko suvo meso. Hvala!
November 6, 20159 yr Bivši, a imaš i kod Studenjaka mesaru, odmah pored Arome Imaju odlične pi'tije pohvaljujem jokica. i janchica za zemunce iz gornje varoshi.
November 6, 20159 yr Imaš li još neku preporuku za pijacu u Ol' Merkatoru? Dobar sremski sir uzimam od jedne žene koja je samo subotom tu i imam tezgu gde je paradajz vrhunski. Daj preporuke za sir, kajmak, čvarke i neko suvo meso. Hvala! Ja sir kupujem kod Sanje iz Surduka, odličan i sremski i običan kravlji srednje stari. Tu je od petka do nedelje. Čvarke kupujem dijagonalno od nje, poslednja tezga, tj prva ako gledaš od ribarnice, kao i kajmak, srednje star 800 dinara savršen.
November 6, 20159 yr Ja sir kupujem kod Sanje iz Surduka, odličan i sremski i običan kravlji srednje stari. Tu je od petka do nedelje. Čvarke kupujem dijagonalno od nje, poslednja tezga, tj prva ako gledaš od ribarnice, kao i kajmak, srednje star 800 dinara savršen. Jesu li to oni čvarci koje u nekim kačicama drže? Tu je uvek gužva subotom, pa me mrz ida se guram.