Haralampije Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Idea uvrstila u ponudu razne patke i guske, i raznim oblicima i veličinama jel neko pazario tu pacetinu/guscetinu?jel cemu?
Frank Pembleton Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Da, za sada samo Idea, pošto se ponuda prilično razlikujeE jbga kod mene ili ukinute ili transformersi u rodatrone...
renne Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 jel neko pazario tu pacetinu/guscetinu?jel cemu? Tek od danas je u ponudi
ljakse Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 De u centru ima pouzdano uvek da se kupi fina džiga (može pileća, svinjska, votevr), treba mi da ne bazam previše. Bajloni, zelenjak itd.
werbatim Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 U Rodi od novog zasad samo Vindija curetina. Doduse jeftinija od one koja je bila dosad.
Haralampije Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 bas tako,proverio i ja,jebo akciju kad nema ono sto je najavljeno
Valk Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ja bih da pohvalim Agropapuk mesaru u Goce Delčeva, em im dobro meso em ima svašta em je usluga strava. Mal' ne padoh u nesves' koliko ljubazan čovek uslužuje.
renne Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Bivši, a imaš i kod Studenjaka mesaru, odmah pored Arome Imaju odlične pi'tije
Yzerman Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Imate i lika u Starom Merkatoru, pored Perutnine ptuj tezga, lako je pronaći. Uvek dvadesetak ljudi čeka u redu Imaš li još neku preporuku za pijacu u Ol' Merkatoru? Dobar sremski sir uzimam od jedne žene koja je samo subotom tu i imam tezgu gde je paradajz vrhunski. Daj preporuke za sir, kajmak, čvarke i neko suvo meso. Hvala!
gospa buba Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Bivši, a imaš i kod Studenjaka mesaru, odmah pored Arome Imaju odlične pi'tije pohvaljujem jokica. i janchica za zemunce iz gornje varoshi.
renne Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Imaš li još neku preporuku za pijacu u Ol' Merkatoru? Dobar sremski sir uzimam od jedne žene koja je samo subotom tu i imam tezgu gde je paradajz vrhunski. Daj preporuke za sir, kajmak, čvarke i neko suvo meso. Hvala! Ja sir kupujem kod Sanje iz Surduka, odličan i sremski i običan kravlji srednje stari. Tu je od petka do nedelje. Čvarke kupujem dijagonalno od nje, poslednja tezga, tj prva ako gledaš od ribarnice, kao i kajmak, srednje star 800 dinara savršen.
Yzerman Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Ja sir kupujem kod Sanje iz Surduka, odličan i sremski i običan kravlji srednje stari. Tu je od petka do nedelje. Čvarke kupujem dijagonalno od nje, poslednja tezga, tj prva ako gledaš od ribarnice, kao i kajmak, srednje star 800 dinara savršen. Jesu li to oni čvarci koje u nekim kačicama drže? Tu je uvek gužva subotom, pa me mrz ida se guram.
Recommended Posts