kenta Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Nije to tako retko pogotovo kod ovih malo jeftininijih, bude tu i šargarepe i koječega...
banatjanin Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 ovaaaj, malo mi neprijatno da čačkam u forumsku neuralgičnu tačku, ali... nema senfa. delezovog, onog u teglici. tražio u dva Maksija, prodavačica me belo gleda, u ovom jednom stavljam ruku u vatru da je bilo pre par nedelja nadam se da nisu odustali i prebacili celu priču na ovaj premia krš.
Frank Pembleton Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Mislim dasam ga video ovde kod mene. Ću javim... poslato sa WC šolje by BVK
Barti66 Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Ja ga pazario neki dan u Deltinom Maxiju...bilo ga poprilično.
Tale Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 ovaaaj, malo mi neprijatno da čačkam u forumsku neuralgičnu tačku, ali... nema senfa. delezovog, onog u teglici. tražio u dva Maksija, prodavačica me belo gleda, u ovom jednom stavljam ruku u vatru da je bilo pre par nedelja nadam se da nisu odustali i prebacili celu priču na ovaj premia krš. A, nisu. I ja sam jednom naleteo na nestašicu na polici. Bio sam uporan da odu u magacin i provere. I.. nikada ne bi pogodio - oni ga znaju isključivo kao "dižon". Tako traži.
ljakse Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ja ga kupio pre desetak dana u lokalnom maksiju.
Dagmar Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Za svaki slučaj, bolje mu je da se ne izjašnjava ni o čemu se neće izjašnjavati.
katamaran Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Vreme je da se ovo razjasni jednom za svagda. Sa senfom ili na njemu!
Џеремаја Крстић Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Sa senfom sa ukusom rena,preciznije. +1 Сенф са реном, апсолутни фаворит.
Recommended Posts