October 19, 20159 yr Nije to tako retko pogotovo kod ovih malo jeftininijih, bude tu i šargarepe i koječega...
October 25, 20159 yr ovaaaj, malo mi neprijatno da čačkam u forumsku neuralgičnu tačku, ali... nema senfa. delezovog, onog u teglici. tražio u dva Maksija, prodavačica me belo gleda, u ovom jednom stavljam ruku u vatru da je bilo pre par nedelja nadam se da nisu odustali i prebacili celu priču na ovaj premia krš.
October 26, 20159 yr ovaaaj, malo mi neprijatno da čačkam u forumsku neuralgičnu tačku, ali... nema senfa. delezovog, onog u teglici. tražio u dva Maksija, prodavačica me belo gleda, u ovom jednom stavljam ruku u vatru da je bilo pre par nedelja nadam se da nisu odustali i prebacili celu priču na ovaj premia krš. A, nisu. I ja sam jednom naleteo na nestašicu na polici. Bio sam uporan da odu u magacin i provere. I.. nikada ne bi pogodio - oni ga znaju isključivo kao "dižon". Tako traži.
October 27, 20159 yr Za svaki slučaj, bolje mu je da se ne izjašnjava ni o čemu se neće izjašnjavati.