JakeBlues Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Jel imaju sajt ili nešto... Koliko znam nemaju, samo telefon.
JakeBlues Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 ti ces platiti i sajt i fensi peteljku i štampani papir i etiketu i organsko.... bolje kad sledeći put poslom kreneš na jug stani na parking kad se spustiš sa autoputa posle vlasotinca i biraj.... ima sve to samo malo bednije upakovano, a ajvar od 400 din najbolji u cijeli svijet. Slažem se, ne volim ni ja da plaćam ambalažu i marketing :) Ni ovde se nisu nešto mnogo pretrgli od ambalaže, osim što su odštampali etiketu i stavili onaj papirić gore. Elem, kod ovih je ajvar od pečene paprike 500 din za onu standardnu teglu od 750gr, a razni đžemovi oko 200 din. Sad, to jeste daleko skuplje od ajvara koji se industrijski prave i mogu se kupiti po hipermarketima, ali... A feferone sa ili bez peteljki imaju drugačiji ukus, pretpostavljam da sama peteljka pušta neke svoje "arome". Meni se više sviđa bez.
yolo Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 to je u redu cena za beogradske standarde. van beograda je 300-400, zavisi od kvaliteta i nacina spremanja.
JakeBlues Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Imam spisak sta nude i po kojim cenama, al ne znam da li da kacim, ispasce bas ko placena reklama :)
*edited by mod Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Što? Kako da znam šta sve imaju? poslato sa WC šolje by BVK sibni im e-mail pa neka da ti posalju sta imaju.
Frank Pembleton Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Imam spisak sta nude i po kojim cenama, al ne znam da li da kacim, ispasce bas ko placena reklama :) Udri!
yolo Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 pa sta mislis da se radi sa spaljenom korom prilikom pecenja?
aram Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 (edited) rekao bih da covek pita za ovaj ajvar od barene paprike... ja to, da znam, u zivotu nisam jeo Edited October 16, 2015 by aram
yolo Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 ako si kupovao bilo koji industrijski ajvar koji je onako vodnjikast, onda si sigurno jeo.
JakeBlues Posted October 16, 2015 Posted October 16, 2015 Jel gule paprike za ajvar? Da, kao sto rece Yolo, pecene paprike za ajvar se obavezno oljuste pre nego sto postanu ajvar. Ja to mnogo volim na malo protostiranom hlebu :)
kenta Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Pitan zato što mi se x puta desilo da jedem ajvar sa poluugljenisanom samlevenom kožicom.
Frank Pembleton Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Imaju oni neki makedonci koji izgleda namerno ostavljaju garež u teglama poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts