Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted (edited)

Probaj taj fensi šmensi sledeći put obavezno, preskoči kečap :)

Samo još da se okanem da odem do DIS-a :unsure:

Hvala !! :thumbsup:

Edited by zoki
Posted

:) pa ne moraš u DIS. pozovi uvoznika, prodaju i pitaj gde sve može da se nabavi taj i taj sos. bez frke će ti dati lokacije

Posted

Sad videh da uvoze kotanyi pa sam se setio da imam drugara koji tamo radi, sad ću da ga zovem za kućnu dostavu :D

Posted (edited)

Gde pri centru ima da se relativno brzo (po)kupe lignje na zaru? Restorani i pohovani kolutici stop.

Bio je pre onaj fish & bar u Nusicevoj ali oni vise ne rade, a nesto mi se cini da je i onaj Aquarium Flying Fish iz Kralja Petra doziveo istu sudbinu, mada mozda gresim za njih?

Nisam znao da li da postujem ovde, na now craving ili na brza hrana ostalo :(

Ipak sam se dobro secao da je Despota Stefana

http://www.inforsportal.com/riblji-restorani/riba-na-zaru

Ne znam da li valja al sam ih zapamtio kad mi je jednom prilikom flajer dopao saka.

edit:

RIBLA ČORBA                                                                        50 din

Ne volim ribu al za riblju corbu svaki cas imam krejving. Bice ovo korisno otkrice :)

Edited by katamaran
Posted

Ipak sam se dobro secao da je Despota Stefana

http://www.inforsportal.com/riblji-restorani/riba-na-zaru

Ne znam da li valja al sam ih zapamtio kad mi je jednom prilikom flajer dopao saka.

edit:

RIBLA ČORBA                                                                        50 din

Ne volim ribu al za riblju corbu svaki cas imam krejving. Bice ovo korisno otkrice :)

Hvala, provericu koliko sutra :)

Posted

Imas ih i na donesi.

sad dosao da to postujem bas :D

Posted

Ako je neko zainteresovan za domaći ajvar, đžemove, turšiju od "peglane" somborke paprike ili feferone (bez peteljki, taman ljute koliko treba, my favorite) mogu toplo, bez rezerve i iz prve ruke da preporučim jednu porodičnu manufakturu kod Kraljeva (selo Katrga). Kažu da prodaju samo ono što sami i proizvedu, recepti kao pre 50 godina, nikakve "prečice"... 

feferonke1.jpg

feferonke2.jpg

Posted

Jel imaju sajt ili nešto...

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Što? Kako da znam šta sve imaju?

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

ti ces platiti i sajt i fensi peteljku i štampani papir i etiketu i organsko.... bolje kad sledeći put poslom kreneš na jug stani na parking kad se spustiš sa autoputa posle vlasotinca i biraj.... ima sve to samo malo bednije upakovano, a ajvar od 400 din najbolji u cijeli svijet.