renne Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) U Hipermarketu četvrtkom stiže sveže konjsko meso, a petkom sveži kunići, pa ko voli... edit:kao da su mi ruke polomljene, a ne noga Edited October 3, 2015 by renne
banatjanin Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) U Hipermarketu četvrtkom stiže sveže konjsko meso, a petkom sveži kunići, pa ko voli... edit:kao da su mi ruke polomljene, a ne noga ne bi se ja zajebavao sa konjskim mesom u Srbiji, ovde ne postoji uzgoj konja za tu namenu, već u mesare stižu radni i sportski konji, rokani antiobiticima, suplementima, lekovima, koncentratima i svakojakim sličnim sranjima. kad prestare ili slome nogu, jebiga. a zajec može! overavam sledećeg petka! (znaš cenu?) Edited October 3, 2015 by banatjanin
Lezilebovich Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) ... Edited October 3, 2015 by Lezilebovich
renne Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 a zajec može! overavam sledećeg petka! (znaš cenu?) Ne videh cenu, kupovao teletinu, pa da što pre begam jer ne mogu da stojim. Pitaću sutra pa pišem
werbatim Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Hipermarket je Merkator? I u Rodu stizu kunici petkom, ne pitah ni ja cenu...
*edited by mod Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 ja konjsko kupujem na kalenicu za tartar gajbi a kada hoću kobaje ili biftek, naravno u Potkovicu. elem da odgovorim sebi, craving za low cost pick-up lignjama utolio u onoj ribarnici na kalenicu preko puta fish and bara u njegosevoj. prave neke ražnjiće sa lignjama punjenim nekom smesom od lososa.2100 je kilo a jedan raznjicima 200g, sasvim dovoljno da se zasiti.
renne Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Hipermarket je Merkator? I u Rodu stizu kunici petkom, ne pitah ni ja cenu...Da
yolo Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 pazi ovu pizdariju, odlezalo meso u srbiji (i to u jakovu jbt) http://www.mesarajokic.com/meso jel probao neko?
darling Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) sigurno si ti probao na jednom od ovih mesta :) http://www.mesarajokic.com/nasi-klijenti najvise mi se svidja dalmatinski prsut iz jakova Edited October 4, 2015 by darling
banatjanin Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 imaju mesaru negde oko starog meraktora, nikad nisam bio, ali znam dugo za njih cene su im paprika po ušima, mislim da je kila odležalog od 2500 na gore. za te pare sasvim fino odem u Steak and wine bar na Autokomandi i cepnem kilo odličnog odležalog odreska (soma i po dinara) i ostane mi za dve čaše Kremena, bocu vode i bakišiš konobaru
Frank Pembleton Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 imaju mesaru negde oko starog meraktora, nikad nisam bio, ali znam dugo za njih cene su im paprika po ušima, mislim da je kila odležalog od 2500 na gore. za te pare sasvim fino odem u Steak and wine bar na Autokomandi i cepnem kilo odličnog odležalog odreska (soma i po dinara) i ostane mi za dve čaše Kremena, bocu vode i bakišiš konobaru Čudne stvari se dešavaju sa tom mesarom.Dok sam stanovao kod starog merkatora sećam se početaka ćak sam i upoznao gazdu koji je neki knindža valjda pa je zaposlio neke moje poznanike takođe njegove zemljake. Onda je počeo da širi posao da isprati konkurenciju u bulevaru gladnih, pa imao i kuvana jela pored uslužnog roštilja... Posle sam se odselio dugo nisam bio i video posle novi logo i raspitam se, i otprilike čujem da je "dokapitalizovan" od strane Agropapuka na konto prebijanja dugovanja.... Vidim da ide ka "fenseraju" ali uvek je bio dobra mesara za korektne pare, i pouzdan da uvek ima robe...
kobni zelaya Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Pojavio se imlekov pekorino kod mene u Maksiju, u pakovanjima po 400 grama.
*edited by mod Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Pojavio se imlekov pekorino kod mene u Maksiju, u pakovanjima po 400 grama. Koji Maksi?
kobni zelaya Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Kod hotela Jugoslavija. Mislim, nije neki ne znam kako snabdeveni Maksi, mora da ima i u drugim, kad ima ovde.
gospa buba Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) ali uvek je bio dobra mesara za korektne pare, i pouzdan da uvek ima robe... istina. i janichic u zemunu dobar. al do njega mora da se potrudi chovek :( Edited October 5, 2015 by gospa buba
Recommended Posts