katamaran Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Covek koji zivi u Londonu mi je narucio da mu posaljem nekakav Pan zacin za pljeskavice. Na netu ne nalazim nista o tome. Koji zacin za pljeskavice kupiti ovde i poslati? Poenta je naravno da je dobar i da ga nema tamo. edit: verovatno je ovaj Fami http://www.fami.hr/oznaka-proizvoda/zacin-za-pljeskavice/ Ima toga negde u Bg-u? edit: pogresih topik... Edited September 28, 2015 by katamaran
darling Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 mozda je reko fant, a ti nisi dobro cuo?!
darling Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 aaaaaaaaaaaaaaa koja sam detektivkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
katamaran Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Profi :) Nije meni licno rekao nego se igramo gluvih telefona. On meni treba da posalje neke shwartz kari mesavine a verovatno ce mi stici svik il tako nesto :) Edited September 28, 2015 by katamaran
yolo Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 taj fant je u domenu kurioziteta otprilike isto kao i ono podravkino pakovanje spageta sa bolonjez sosom u prahu ako se secam dobro
renne Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ima Fant svuda po beogradu, i to prevedenog na srpski
katamaran Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Otelio sam se dok ih nisam nasao. Maxi u Takovskoj nema. Posle odem u Ideu ispod Beogradjanke i nadjem al samo 4 komada. Treba mi desetak... Maxi Cvetni trg i Idea u Bulevaru nemaju. Vratim se kuci i skocim do TC usce al u toj Idei uopste nemaju fant zacine. Usput mi crkne jedna slusalica sto me je posebno smorilo, Posle telefonom utvrdim da ima u Metrou pa pravac Krnjaca i sad sam se tek vratio :) Bem ti zacin za pljeskavice i ko ga izmisli. edit: izgleda bila neka premijera u Ateljeu pa sam video nekoliko lepsih glumica u bas seGsi izdanju pa mi je bar to ulepsalo vece :) Edited September 29, 2015 by katamaran
banatjanin Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 našao u Veru upakovan libanski hleb, rade ga ovi iz restorana Hanan. desetak khubeza, baš pravih, koji postaju divni kad se ugreju na tiganju i isto tamo našao ruske dimljene papaline u okrugloj konzervi, koje su se na par nedlej apojavile po Rodićima pa nestale. ozbiljno se navukoh
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Gde pri centru ima da se relativno brzo (po)kupe lignje na zaru? Restorani i pohovani kolutici stop. Bio je pre onaj fish & bar u Nusicevoj ali oni vise ne rade, a nesto mi se cini da je i onaj Aquarium Flying Fish iz Kralja Petra doziveo istu sudbinu, mada mozda gresim za njih? Nisam znao da li da postujem ovde, na now craving ili na brza hrana ostalo :(
katamaran Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Mislim da ima nesto u 29-om. Probaj da izguglas. edit: samo mi ovo izlazi www.shop-in-beograd.com/bled-5104.aspx Jednom mi je dopao saka neki flajer sa gomilom zezancija od ribe pa mi se cini da je trebao da bude u Despota Stefana al izgleda nije. edit: kod Kalenica su bili neki riblji fast fudovi edit 2: bas taj Fish & bar sto pominjes https://www.google.com/maps/@44.7999771,20.4748789,3a,26.6y,266.71h,83.26t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLJak7h2QYwkiQarbZ34VDQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Edited October 1, 2015 by katamaran
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ovo prvo je restoran, a hvala na drugom linku podsetio si me da ima fish& bar u Brace Jugovica, ne bi se setio njih da nisam video ovaj link sa Njegosevom :)
yolo Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 mislim da je taj u brace jugovica zatvoren ali mozda gresim
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) mislim da je taj u brace jugovica zatvoren ali mozda gresim E jbg, okrenucu ih svakako pre nego sto krenem. Valjda nisu zatvorili i Nusicevu i Brace Jugovica? EDIT: Ipak je i taj zatvoren. Edited October 1, 2015 by *edited by mod
katamaran Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Taman se nakanio da sopingujem u ruskoj radnji a oni zatvorili jos pre 8 meseci :(
Recommended Posts