September 28, 20159 yr Covek koji zivi u Londonu mi je narucio da mu posaljem nekakav Pan zacin za pljeskavice. Na netu ne nalazim nista o tome. Koji zacin za pljeskavice kupiti ovde i poslati? Poenta je naravno da je dobar i da ga nema tamo. edit: verovatno je ovaj Fami http://www.fami.hr/oznaka-proizvoda/zacin-za-pljeskavice/ Ima toga negde u Bg-u? edit: pogresih topik... Edited September 28, 20159 yr by katamaran
September 28, 20159 yr aaaaaaaaaaaaaaa koja sam detektivkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
September 28, 20159 yr Profi :) Nije meni licno rekao nego se igramo gluvih telefona. On meni treba da posalje neke shwartz kari mesavine a verovatno ce mi stici svik il tako nesto :) Edited September 28, 20159 yr by katamaran
September 28, 20159 yr taj fant je u domenu kurioziteta otprilike isto kao i ono podravkino pakovanje spageta sa bolonjez sosom u prahu ako se secam dobro
September 29, 20159 yr Otelio sam se dok ih nisam nasao. Maxi u Takovskoj nema. Posle odem u Ideu ispod Beogradjanke i nadjem al samo 4 komada. Treba mi desetak... Maxi Cvetni trg i Idea u Bulevaru nemaju. Vratim se kuci i skocim do TC usce al u toj Idei uopste nemaju fant zacine. Usput mi crkne jedna slusalica sto me je posebno smorilo, Posle telefonom utvrdim da ima u Metrou pa pravac Krnjaca i sad sam se tek vratio :) Bem ti zacin za pljeskavice i ko ga izmisli. edit: izgleda bila neka premijera u Ateljeu pa sam video nekoliko lepsih glumica u bas seGsi izdanju pa mi je bar to ulepsalo vece :) Edited September 29, 20159 yr by katamaran
September 30, 20159 yr našao u Veru upakovan libanski hleb, rade ga ovi iz restorana Hanan. desetak khubeza, baš pravih, koji postaju divni kad se ugreju na tiganju i isto tamo našao ruske dimljene papaline u okrugloj konzervi, koje su se na par nedlej apojavile po Rodićima pa nestale. ozbiljno se navukoh
October 1, 20159 yr Gde pri centru ima da se relativno brzo (po)kupe lignje na zaru? Restorani i pohovani kolutici stop. Bio je pre onaj fish & bar u Nusicevoj ali oni vise ne rade, a nesto mi se cini da je i onaj Aquarium Flying Fish iz Kralja Petra doziveo istu sudbinu, mada mozda gresim za njih? Nisam znao da li da postujem ovde, na now craving ili na brza hrana ostalo :(
October 1, 20159 yr Mislim da ima nesto u 29-om. Probaj da izguglas. edit: samo mi ovo izlazi www.shop-in-beograd.com/bled-5104.aspx Jednom mi je dopao saka neki flajer sa gomilom zezancija od ribe pa mi se cini da je trebao da bude u Despota Stefana al izgleda nije. edit: kod Kalenica su bili neki riblji fast fudovi edit 2: bas taj Fish & bar sto pominjes https://www.google.com/maps/@44.7999771,20.4748789,3a,26.6y,266.71h,83.26t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLJak7h2QYwkiQarbZ34VDQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Edited October 1, 20159 yr by katamaran
October 1, 20159 yr Ovo prvo je restoran, a hvala na drugom linku podsetio si me da ima fish& bar u Brace Jugovica, ne bi se setio njih da nisam video ovaj link sa Njegosevom :)
October 1, 20159 yr mislim da je taj u brace jugovica zatvoren ali mozda gresim E jbg, okrenucu ih svakako pre nego sto krenem. Valjda nisu zatvorili i Nusicevu i Brace Jugovica? EDIT: Ipak je i taj zatvoren. Edited October 1, 20159 yr by *edited by mod
October 3, 20159 yr Taman se nakanio da sopingujem u ruskoj radnji a oni zatvorili jos pre 8 meseci :(