Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

fora je u tome da kad dobro umesis loptice uvaljas ih u bas dosta brasna, poredjas na neki posluzavnik i opet obilno pospes brasnom i gurnes da prenoci u frizideru

koliko se sećam, i džejmi je to radio.

• Replies 7.2k
  • Views 673.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

ne znam, ne videh taj video...

i da, neko ih samo provuce kroz taj puter sa zalfijom, neko ih dobro proprzi, da dobiju krckavu koricu, prema ukusu...

Kozji sir kod Turkovića 850 dinara fantastičan

Gde, u Bežanijskoj?

Da

Zahvaljujem, obići ću koliko za pola sata

Jagnjetine nema više, kupio sam poslednja tri kila [emoji38]ol:

:lolol: Manijače...

Eno na nau itingu pečeno :D

product.jpg

ima negde u bgd?

u rodi i idei ga od nedavno nema, a tu sam kupovala zadnjih godinu dana.

ima, zena nedavno kupila, samo ne znam gde. mislim da je merkator.

ima, zena nedavno kupila, samo ne znam gde. mislim da je merkator.

super, hvala, al ajd proveri

ne bih da se cimam sat i da se vratim bez hleba:)

Edited by InvisibleLight

ponesi jedan kulen znas odakle pa da se taman razmenimo

budem. kad ga bude. rekoshe nece biti mesec dana (sad je to vec manje, 3 nedelje), ne znam shto

potvrdjeno sa zenom, kupljeno u merkatoru pre nekoliko dana. kaze da ima i po maxijima.