foto Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 jel ima negde u begeu da se kupi sweet potato?Ja to, zaista, nigde ne vidoh. Barem ne po ovim mega-hiper-turbo marketima tipa Tempo/Metro/Rodic...Sad kad si ga pomenula i mene zanima. Mozda i ima negde.
foto Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 'Aj opet ja.Da li ima negde u Bgu da se nadje Raklet sir. Ili ako znate za nesto drugo sto najvise lici na pravi Raklet.Nesto sam u guzvi za vikend pa nemam vremena za landranje po radnjama, pa reko' da pitam mozda neko zna.'Fala.
nautilus Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Gdje, u Beogradu, imaju da se kupe slane srdele?
Lale Gator Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Gdje, u Beogradu, imaju da se kupe slane srdele?Čekiraću, mislim da ima na vidikovačkoj pijaci.
nisam ja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 gotovo testo za kanelone?bilo pre neshto godina u maksiju, sad nigde.
darling Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Nisam ni ja dugo videla sad kad razmislim. Uvek mozes da smotas koru za lazanju u kanelon.
*edited by mod Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ima li negde u Srbiji da se kupi bilo koja vrsta Ranch dresinga tj sosa ili sam samo beznadezni optimista?
pacey defender Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 zasto vec dve nedelje nema ovoga na rafovima?video sam u Visnjici, ali je, kao i sve uostalom, bezobrazno skupo. Obisao sam sve maksije, na 1km od gajbe, i nisam uspeo da nadjem. Ima li u tempu, rodicu, merkatoru?
lena21 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 (edited) Pacey,odeš u Maxi, kupi maslinovo ulje,svež bosiljak (ako nema tamo,pijac),beli luk,parče parmezana, pinjola (ili badema).Daš mami da ti ona sve ovo izblendira i smućka i voila,dobiješ sveže napravljen pesto,sasvim sigurno bolji,jeftiniji.Koliko si izgubio vremena tražeći ga,mogao si ko čovek uveliko da uživaš u home made varijanti. Edited November 24, 2008 by lena21
loga Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 zasto vec dve nedelje nema ovoga na rafovima?video sam u Visnjici, ali je, kao i sve uostalom, bezobrazno skupo. Obisao sam sve maksije, na 1km od gajbe, i nisam uspeo da nadjem. Ima li u tempu, rodicu, merkatoru?Ima ga u Tušu u Nehruovoj - trista i nešto dinara. I ja sam ga danima tražila. Ne znam zašto baš tog sosa nema a svega drugog od Barille ima?
hattori Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ima ga u Tušu u Nehruovoj - trista i nešto dinara. I ja sam ga danima tražila. Ne znam zašto baš tog sosa nema a svega drugog od Barille ima?zato sto je to pravilo.to onaj marfi sklanja.zbog njega sam osto uskracen za fenomenalni ovcji sir,sjajni prebranac od 850g, odlicni makedonski kikiriki puter,i best ever intgralni hleb.<_<
darling Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kome treba, za vikend na Bajloniju, bilo tartufa kod precurkara na tezgi pored ulaza u mlecnu halu. Ja seljanka nikad nisam videla tartuf uzivo, privukle mi paznju staklene flase s crvenim salvetama na dnu i odozgo, a izmedju tamnobraon/crni klikeri. Pitam sta je, on tartufi. Nisam pitala posto.
yolo Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Kome treba, za vikend na Bajloniju, bilo tartufa kod precurkara na tezgi pored ulaza u mlecnu halu. Ja seljanka nikad nisam videla tartuf uzivo, privukle mi paznju staklene flase s crvenim salvetama na dnu i odozgo, a izmedju tamnobraon/crni klikeri. Pitam sta je, on tartufi. Nisam pitala posto.ako su to oni od oko resavice, despotovca, onda bi tegla trebalo da bude 50-70E zavisno od velicine
Musharaf Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 zasto vec dve nedelje nema ovoga na rafovima?video sam u Visnjici, ali je, kao i sve uostalom, bezobrazno skupo. Obisao sam sve maksije, na 1km od gajbe, i nisam uspeo da nadjem. Ima li u tempu, rodicu, merkatoru?kalenića pijaca, odjel za konzerviranu i teglastu robu, odmah do hemije, četki&metli
Joe D Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Pacey,odeš u Maxi, kupi maslinovo ulje,svež bosiljak (ako nema tamo,pijac),beli luk,parče parmezana, pinjola (ili badema).Daš mami da ti ona sve ovo izblendira i smućka i voila,dobiješ sveže napravljen pesto,sasvim sigurno bolji,jeftiniji.Koliko si izgubio vremena tražeći ga,mogao si ko čovek uveliko da uživaš u home made varijanti.Word. Samo naci dobar recept, i najlosiji homemade pesto je bolji od najboljeg kupovnog (narocito ovih pesto genovese sto ima da se kupe u nasim marketima). Samo, gde naci svez bosiljak?
Recommended Posts