Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

aaaaaaaaaaahahahahahhaha, još neko se ovoga seća?

pa meni je vokijevo "metete" interna zajebancija u redakciji. "Andraše, a sad meti peršuna..."

:lolol: i moj sin je andras, kad god zajedno kuvamo /a kuvali smo uvek skupa dok je bio ovde/  ... samo mu naredjujem- te meti to ovde, meti to tamo ...

• Replies 7.2k
  • Views 673.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

čini mi se da su bili u onom podrumu pića u kursulinoj. Ne znam da li ima jos.

A što se mene tice, jel zna neko gde ima da se nabave dimljeni fileti skuse?

Jebote koji ste vi šabani...Vindi sokovi...kadar nevera...

čini mi se da su bili u onom podrumu pića u kursulinoj. Ne znam da li ima jos.

A što se mene tice, jel zna neko gde ima da se nabave dimljeni fileti skuse?

Hvala. Pogledacu.

voki je andrasu persiro: metite, metite.. :)

Meni je Andras delovao kao na ivici zivaca- cuti, mesa jelo i gleda u neki cosak u drugom pravcu. Svakog trenutka moze da pukne pred kamerama, izvredja Vokija, zustro skine kecelju i demonstrativno napusti studio.

Edited by halloween

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153082590747643&l=d7faa0829a

da li neko zna sta je tacno ovaj zelenis odozgo? u meniju je na engleskom pisalo marinated sea anise, ocigledno je neka trava koja raste da li u moru ili pored njega koja je bila ukiseljena. prosle godine mi je to kuma donela sa mora. sada sam trazio u grckoj ali su me svuda belo gledali, niko nije znao sta je. verovatno sam trazio na pogresnom mestu but anyway...

Edited by yolo

mislim da su pogresili u jednom slovu

motar :)

oooo zahvaljujem

nego deco, obratite pozor, u maksijima imaju barila shpagete peticu, po 99 dindzi. ne znam dal joj neshto fali, ali eto, da znate, lepa cena za to, ko vole.

U Tempu Zewa toalet papir, džambo pakovanje, 20 rolni, nešto ispod 600 dinara.

ovo je još ukusnije presno. puna dalmacija toga.

ja pravila s krompirom, bilo super.

jel jos neko ima utisak da kravica jogurt vise nije ono sto je bio? kupio nekoliko puta u mesec dana, nesto mi je redak, voden, nikakav.