pacey defender Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Dr Oetker... jeo jednom. Krecio stan pa me mrzelo da spremam hranu. Odvratno. Ono nije testo. Ono nije pecurka. Ono nije feferon. Sta li koriste?
Аврам Гојић Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Imam situaciju, pomagajte. Imam komandu da moram da pravim dagnje na buzaru. E sad problem je sto ne znam kada gde stizu dagnje, tj. voleo bih da mogu da planiram veceru unapred ali ne mogu ako ne znam da li cu imati dagnje u rukama tog dana. Help.
renne Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Ja sam planirao sutra da ih pravim. Trebalo bi da ih bude. Inače, stižu sredom u Tropiko, to je sigurno. A četvrtom bi trebalo da ih ima u Merkatoru
clandestino Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 (edited) Ja ih stalno vidjam u Metrou. Jednom sam, negde krajem prosle godine, pitao radnika sa tog dela sa ribom i potvrdio mi je da dobijaju na dnevnoj bazi. Edited July 16, 2015 by clandestino
Duci Simonovic Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 (edited) U metrou zamrznute rol viršle fine food brutalne a morske ture utorkom i petkom., i to mislim svuda. Edited July 16, 2015 by Duci Simonovic
banatjanin Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 sto bi voki reko, metuli puter. al nisu. aaaaaaaaaaahahahahahhaha, još neko se ovoga seća? pa meni je vokijevo "metete" interna zajebancija u redakciji. "Andraše, a sad meti peršuna..."
*edited by mod Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 (edited) Kako da se ne secam, mobingovao je jadnog Andrasa celu emisiju :D Edited July 16, 2015 by *edited by mod
renne Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 aaaaaaaaaaahahahahahhaha, još neko se ovoga seća? pa meni je vokijevo "metete" interna zajebancija u redakciji. "Andraše, a sad meti peršuna..." Nama je to kućna zajebancija, od kume knjaževčankeMi za sve kažemo meti, mititi, metuo :D Teo, teti :D
darling Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 aaaaaaaaaaahahahahahhaha, još neko se ovoga seća? pa meni je vokijevo "metete" interna zajebancija u redakciji. "Andraše, a sad meti peršuna..." voki je andrasu persiro: metite, metite.. :)
renne Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Vaso, kupio upravo četiri kile savršenih dagnji u Tropiku. Reče mi majstor svaki drugi dan im stižu sveže, odlične su, biće danas buzara :)
Аврам Гојић Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Vaso, kupio upravo četiri kile savršenih dagnji u Tropiku. Reče mi majstor svaki drugi dan im stižu sveže, odlične su, biće danas buzara :) E super, znaci imam opcije sada, ako nema u Metrou, imace u Tropiku. To bese stari Merkator? Puno ste mi pomogli.
Recommended Posts