Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

jel vido skoro neko negde mleko u prahu, a da nije zamena za mleko u prahu? 

• Replies 7.2k
  • Views 673.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

pa ima u mini maksijima

e sad, baš i nisam zagledao da li je "zamena"

(al sam ti pomogao, svaka mi čast :D )

to si mi vratio za vuster. 

e, a propos vustera, kupio u idei (svetogorska) - ne mere tartar/tatar biftek bez njega

koji si vuster našao, pretpostavljam da nije Lea&Perrins

hajncov, recimo 300 rsd - šljaka posao

Edited by boshoku

hvala

boshoku, tenks. nasla mleko u komsijskoj zdravoj hrani ;)

btw vusterasi

vredi li cemu onaj domaci pemy vuster?

Ne preterano, zavisi koliki si vursterometar™

Slabo se u vustere razumem. Jednom sam uzeo hajncov al mi ga je neko bacio a da ga prakticno nisam ni upotrebio. Posle sam uzeo ovaj pemy koji sam stavljao u neka jela koja su odlicno ispala (sloppy joes, chilly...) al pitanje je koliko je tu vuster imao zasluge.

Ja koristim trenutno isto taj pemy, ali generalno ga koristim samo kad pečem neko meso, ono - funkcionalan je, ali na ukus se lako oseti da je dosta gori od tog heinzovog.

Lea&Perrins je najbolji vuster

i najbolji i oriđiđi

jbg, ja se u našim samiškama ne susretoh s njim (moguće da ima u merkatoru, al me mrzi da se cimam do tamo)

mislim da ga kod nas nema