darling Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 jel vido skoro neko negde mleko u prahu, a da nije zamena za mleko u prahu?
boshoku Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 pa ima u mini maksijima e sad, baš i nisam zagledao da li je "zamena" (al sam ti pomogao, svaka mi čast :D )
boshoku Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 e, a propos vustera, kupio u idei (svetogorska) - ne mere tartar/tatar biftek bez njega
beta Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 koji si vuster našao, pretpostavljam da nije Lea&Perrins
boshoku Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 (edited) hajncov, recimo 300 rsd - šljaka posao Edited July 2, 2015 by boshoku
darling Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 boshoku, tenks. nasla mleko u komsijskoj zdravoj hrani ;)
katamaran Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 btw vusterasi vredi li cemu onaj domaci pemy vuster?
katamaran Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Slabo se u vustere razumem. Jednom sam uzeo hajncov al mi ga je neko bacio a da ga prakticno nisam ni upotrebio. Posle sam uzeo ovaj pemy koji sam stavljao u neka jela koja su odlicno ispala (sloppy joes, chilly...) al pitanje je koliko je tu vuster imao zasluge.
kobni zelaya Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Ja koristim trenutno isto taj pemy, ali generalno ga koristim samo kad pečem neko meso, ono - funkcionalan je, ali na ukus se lako oseti da je dosta gori od tog heinzovog.
boshoku Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 i najbolji i oriđiđi jbg, ja se u našim samiškama ne susretoh s njim (moguće da ima u merkatoru, al me mrzi da se cimam do tamo)
Recommended Posts