renne Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Još kad odeš u Bosnu pa vidiš cene, tek to je onda za plakanje
Musky Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Nikada boljeg paradajza ovako rano nije bilo na pijacama. Pojavio se predivan jabučar, mekan, zreo, mirisan, prava uživancija, a ni pola juna još nije prošlo FB manager hotela sa 4 zvezdice u Val Thorensu - Francuska...u Srbiji probao restoransku šopsku salatu tokom poslovnog ručka... majko mila kakav raspad svih osjetila, sa sve bečenjem između gutanja i turanja nosa u tanjir ...a meni neprijatno. Ne mož mu se objasni ni cena, ni da nije organski...ili gmo... ,,aj jedi to polako i ćuti malo,,.
Frank Pembleton Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 E dinjice su super lubenaje nisam probao! Poslato sa WC šolje by BVK
Аврам Гојић Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 odlicne su. i breskve su odlicne. nisam probao losu tresnju, ni jagodu. ludacki dobra godina, izgleda.
nisam ja Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 ja krkao maline sa grane juče. dobar trip. prva ruka, ništa global gap.
Кристофер Лумумбо Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 odlicne su. i breskve su odlicne. nisam probao losu tresnju, ni jagodu. ludacki dobra godina, izgleda. kajsije isto
Аврам Гојић Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 i kajsije dakle? kul... dakle ostaje jos grozdje, pa da imamo 100% uspeha
ajgor Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 Ako sam dobro upamtio, ove godine je kasni mraz bitno umanjio rod kajsije, pa cena verovatno neće puno padati.
banatjanin Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 kakvi su ćevapi od Turkovića (sjeničke mesare one), probao neko?
Аврам Гојић Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 kakvi su ćevapi od Turkovića (sjeničke mesare one), probao neko? Probao sam ih u vise navrata i meni jako odgovaraju, nosio sam ih i na veca rostiljska desavanja. Nisu mnogo zacinjeni, solidno meso, lepo se peku.
banatjanin Posted June 19, 2015 Posted June 19, 2015 kul obradovao me odgovor, pošto sam upravo pazario tri kile, za sutrašnje druženje. prodavačica kaže da je čista junetina, a ja se nadao da su turili i malo ovčetine
Recommended Posts