nbg4ever Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Kupio danas jednu saksiju nane u Merkatoru. Donekle jadnjikavo izgleda, mali listovi. Suno sam casu vode, ali nista jos nije poraslo. Posluzice za ukrasavanje Nego, limeta skoro 600din/kg [emoji14]h34: Nedavno videh katalog i akciju od 400d. Vidim ja da ce ici Mohito sa limunom...
Čutura Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Kupio danas jednu saksiju nane u Merkatoru. Donekle jadnjikavo izgleda, mali listovi. Suno sam casu vode, ali nista jos nije poraslo. Posluzice za ukrasavanje Nego, limeta skoro 600din/kg [emoji14]h34: Nedavno videh katalog i akciju od 400d. Vidim ja da ce ici Mohito sa limunom... kupis vezu nane na pijaci, ostavis u casi s vodom dva dana da pusti zilice i zasadis, nana je korovcina samo takva nema sanse da se ne primi..
Аврам Гојић Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nego, limeta skoro 600din/kg idiotizam obican i bezobrazluk. u Maksiju je mnogo jeftinije, a to su sve jedne te iste limete.
nezvanova Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 (edited) klik ;-) za maxi nemaju cenu, ali ja bih se zaklela da je negde preko 500...krajickom oka sam ''ufatila'' cenu u prolazu, ali mislim da je toliko otprilike. /inace, cenoteka.rs je odlican i redovno azuriran (!) sajt, ja kad pazarim te neke skuplje stvari, obavezno tu prvo pogledam cene/ Edited May 28, 2015 by nezvanova
renne Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Pa što nisi kupio u Aromi kutiju listova kao što sam ti kazao
ljakse Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 dajte hint za neki redovno nabavljivi kozji sir, srednji do stari, ne tvrd
nbg4ever Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Pa što nisi kupio u Aromi kutiju listova kao što sam ti kazao Polako bre, treba mi za sledeci vikend :)
Caligula Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 (edited) dajte hint za neki redovno nabavljivi kozji sir, srednji do stari, ne tvrd Zemunski pijac uski prolaz od kafane "Naja" ka pijaci. Tu imas odlican kozji sir u kontinuitetu. I mlad i srednji i star. Na samoj pijaci imas coveka koji prodaje kozji sir i najbolji kozji kackavalj ikad. Edited May 28, 2015 by Caligula
ljakse Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Zemunski pijac uski prolaz od kafane "Naja" ka pijaci. Tu imas odlican kozji sir u kontinuitetu. I mlad i srednji i star. Na samoj pijaci imas coveka koji prodaje kozji sir i najbolji kozji kackavalj ikad. uf, plašio sam se da će neko da pomene munze. fala enivej, možda se nakanim kad me ne bude mrzelo
Haralampije Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) Zemunski pijac uski prolaz od kafane "Naja" ka pijaci. Tu imas odlican kozji sir u kontinuitetu. I mlad i srednji i star. Na samoj pijaci imas coveka koji prodaje kozji sir i najbolji kozji kackavalj ikad. Kojim danima je tamo?Kaja je cijena? Edited May 29, 2015 by Haralampije
Caligula Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) E jebi ga. Nedeljom i ponedeljkom mislim da ne radi a cena je nesto jaca, mogu da prodjem u subotu pa da objavim ovde. Ja coveku kazem koliko da izmeri pa platim, nikada nisam preracunavao koliko je po kilogramu :( Sto se coveka sa tezgom na pijaci tice, on nema kackavalj preko cele godine, ne znam da li mu je pocela sezona (prepakovalo zemunski pijac pa ga jos nisam video, ne znam gde mu je novo mesto) Kackavalj kod njega kosta samo 1000 dinara kilogram ali je vrhunski. Svakom jelu doda milion dolara kada ga narendas. Edited May 29, 2015 by Caligula
yolo Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) taj je lik tamo gde je sada sir, znaci negde na sredini pijace sa desne strane. ne moze se promasiti jer samo on ima takav sir na zemunelu, i mislim da tezgu deli sa nekim posto nema puno sira, znaci pola tezge. kackavalj ako se tako uopste moze nazvati mu je dosta mlad jer je iz ove godine ali je i tako super pored toga covek ima nekoliko vrsta tog tvrdog sira, sa biberom (meni najbolji), paprikom, origanom (ili maj.dusicom, ne znam sad tacno) mada je i nezacinjen odlican obican kozji sir mu je mislim 600 dinara i isto je jako dobar, sir je inace negde iz homolja. Edited May 29, 2015 by yolo
Recommended Posts