Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted (edited)

Ni tamo nije bilo francusko sirenje a da nije iz postojeceg repertoara. Mislim da je problem strukturni, tj komplikovana zajebavancija oko uvoza zive tvari (zabranu uvoza proizvoda od nepasterizovanog mleka u prevodu najbolji fr sir da ne pominjem). Ne znam da li se nesto promenilo.

Edited by yolo
Posted

kojim bre mekim kozijim sirevima u interexu? toga nikad nije bilo tamo, ako mislis na francuske sireve. od francuske robe oni su najdalje dobacili do nekih vina koja u francuskoj kostaju 99centi, nesto senfa i konzervi.

Bilo je mekih kozjih sireva, nema sumnje, što klot, što sa dodacima (pepeo, cluk i još jedno dva druga ukusa), pakovanje je koštalo, lupam, oko 300 kinti. Stajalo je na istom  mestu sa ljutim senfovima, što Bouton d'Or, što njihova robna marka Top Budget. 

Posted

Bilo, nema više

Hvala, valjda će im se ipak omaći da uvezu ponovo, što senf, što sirenje :)

Posted

javite kad vidite. dosta sam ovisan o budjavcu, snalazim se kako mogu, donose drugari.

Posted

jel ima u gradu neka kineska ili slicna radnja sa kineskom prehrambenom robom? trebaju mi alge a mrzi me da idem u blok 70. ove japanske nori iz bio shopa za 600 din 5 listica stop.

Posted

Imali nekad radnje po gradu al pogasili :(

Znam za jedan mini kioskic iznad Slavije al tamo tesko da ima bilo sta osim sosova i instant supa.

Posted

bio je neki chineski shop negde oko tel aviva, e sad dal je imao alge, nisam siguran. samo jednom sam bio pre dinu dana i uzeo par kesa supa

Posted (edited)

Verovatno mislis na zatvorenu carefood radnju. Ovde negde su bili

https://www.google.com/maps/@44.815526,20.456001,3a,83.1y,265h,81.03t/data=!3m4!1e1!3m2!1sA8PaQR2m-YKS7UvJTBtrEg!2e0

bila je jos jedna u Takovskoj a sad su ostali samo u bloku 70

edit: da nisu otvorili nesto novo?

https://sr.eet.nu/beograd/carefood

Ne secam se da su tu imali bilo sta kad su bili u Carice Milice i u Takovskoj

Edited by katamaran
Posted

tamo su te alge od 600 din

Posted

Da ne otvaram RIP temu ovde, bilo bi too much. 

Rece mi drugar da je još jesenas umro Bata iz Beške, legendarni mesar.

Neka mu je laka zemlja. Hvala mu što je u sred nedođije otvorio jednu od najboljih mesara koju je Srbija ikada videla - u domenu preradjevina od mesa svakako najbolju za koju znam.

Dobra vest je što je Gabrijela, vredna Nemica italijanskog porekla sa kojom se vratio u Srbiju, nastavila posao i da je tradicija očuvana.  

Posted

Oni su imali one wurstove, beše?

Posted

Covek je 20 godina pravio citav repertoar nemackih preradjevina, leberwurst, weisswurst, blutwurst, zwiebelwurst, presskopf itd itd.

Otac sin i sveti duh preradjevina od mesa.