Zavrzan Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Nino kola i narandza,litarska staklena flasa kostala 11.70 ( u to vreme 10 dinara bi dobio za jednu praznu flasu u prodavnici ) As Kola,Narandza,Egzotik Pili godinama bar 2 puta sedmicno i nista nam nije falilo Jos
Dr Arslanagić Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 BIP kola, možda i šampion ogavnosti, izgleda da ima naslednika.
Dr Arslanagić Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 jeste skupljali limenke kad ste bili klinci? Ja ne znam ovo. Jel valja(lo)? Slatko ko smrt.
JakeBlues Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Bip-Cola, Apa-Cola ili Golf-Cola... prosto ne znam sta je bilo ogavnije.
Reaktor Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Voleo sam da jedem fla-vor-aid. Za sve je kriva droga.
katamaran Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) Ovaj je bese imao neko upozorenje da se nikako ne pije vise od litre dnevno joice Edited March 26, 2015 by katamaran
garcia Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Tenzo kola iz Bujanovca je potpuni zakon. dje me nadje :D svojevremno je Heba imala 'mango' gazirani sok... i bio je zakon!
Zavrzan Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ovaj je bese imao neko upozorenje da se nikako ne pije vise od litre dnevno joice Nije to nista.Frutella je imitacija Fante,a ja sam par puta pio Frutellca koji je imitacije Frutelle
*edited by mod Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Ovaj je bese imao neko upozorenje da se nikako ne pije vise od litre dnevno joice bilo nikako ne konzumirati preko dve lite dnevno :D
fikret selimbašić Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 dje me nadje :D svojevremno je Heba imala 'mango' gazirani sok... i bio je zakon! To, keniada, u BiH možda i najpopularniji od te sorte sokova, naročito u Mostaru. Još ga ponegdje ima, proizvode ga craft sokare samo što ga malo ko pije danas.
morgana Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) a splitska pipi (proizvodjac: dalmacijavino)? tj u originalu prije par godina radjena je specijalna navijacka edicija pipi - hajduk Edited March 26, 2015 by morgana
ajgor Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Jeste da nisam skoro godinu dana ušao u Interex u Šumicama, ali ovo danas je katastrofa - u celoj radnji imaju dve teglice fracuskog senfa, nigde ni traga mekim kozjim sirevima. Renne, je li slično i na Tošinom bunaru, ili da zapucavam sa zvezdarskih brda ka ravnome Sremu?
yolo Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 kojim bre mekim kozijim sirevima u interexu? toga nikad nije bilo tamo, ako mislis na francuske sireve. od francuske robe oni su najdalje dobacili do nekih vina koja u francuskoj kostaju 99centi, nesto senfa i konzervi.
Recommended Posts