Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

supiš je "guda", ima u idei

• Replies 7.2k
  • Views 673.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

kapesante bile svih ovih dana sveze u squadri na kalenicu. cenim da je svetonikoljski udar prosao tako da ili prodji i pitaj ili izguglaj telefon i isto.

na tom mestu i muslje, s tim sto nisu neke

kod ovih indijanaca pored squadre su bili zamrznuti kapesanti (samo meso, naravno) po nekoj OK ceni tipa 700 din 300g ili tako nekako, ali nisam video poslednjih dana, verovatno se izotimalo.

zar nije bila ta neskurac radnja na bulevaru, izmedju pravnog i ceske ambasade, u tom bloku? ako je tamo umrela u TC usce sigurno nije. plus sto svercosi sigurno i to imaju. naci cu ti.

Gde u Beogradu mogu da kupim gudru koja je prodaje pod imenom Nespresso (ristretto kapsule)?

Ima par dobavljaca koji to dostavljaju na kucnu adresu, 5 EUR za 10 kapsula.

Ukucaj u Google "Nespresso beograd dostava" i izbacice ti par Facebook stranica na tu temu.

Ja imam dobra iskustva sa nabavkom na taj nacin.

dal sam dobro videla da u univeru nude da ti osuse sveze meso koje si kupio kod njih? 

dal sam dobro videla da u univeru nude da ti osuse sveze meso koje si kupio kod njih? 

Ja video na delu sa mesom, mada ne znam sta konkretno to znaci....

Dudo, mozda kasnim, ali najbolji cvarci u gradu se mogu naci u prodavnici Divcibare. Ima u Milovana Milovanovica prodavnica, npr.

kasno mi sada za ove što su tražili (da nose za italiju i španiju), ali nije kasno za mene kada mi se prijedutm  čvarci

hvala :)

@ host

mi u firmi narucujemo od nekih momaka iz yu biznis centra. brzi su i mislim da se ne ugradjuju previse.

mogu se raspitati za kontakt ako hoces.

Inćuni u Aromi, piše da je uvoznik Tropiko (ili Tropik, bem li ga). U kesi, vakumirani, 260 dinara 70 grama, a ima i slanih sardela 160 dinara

Edited by renne

renne, jel u Merkatoru i dalje ima jaretine, i ako nema, gde ima?

sanjam je od kad si je pomenuo ovde

Imćuni u Aromi, piše šda je uvoznik Tropiko (ili Tropk, bem li ga). U kesi, vakumirani, 260 dinara 70 grama, a ima i slanih sardela 160 dinara

a ta aroma je napredniji obik maxija? i ti vakumirani incuni stoje u hladnjacima, kod virsli, pakovanih sireva, jogurta, ili u zamrzivacima /kod dimnjenih lososa npr/?

Edited by nezvanova

Nema više, bilo do božića.

a ta aroma je napredniji obik maxija? i ti vakumirani incuni stoje u hladnjacima, kod virsli, pakovanih sireva, jogurta, ili u zamrzivacima /kod dimnjenih lososa npr/?

Pa da, tako nekako, malo "jaču" robu drže, to su ovi.

Stoje pored viršli, nisu zamrznuti

imate pun q raznih incuna i slanih srdela u tropico ribarnicama, uvoze direktno sa nekog hr ostrva

tnx rene! uuups...i gazo :-)

Edited by nezvanova

Nema više, bilo do božića.

pa božić je za osam dana

:Jova::s_c: